Anonimen
|
September 70, manj misli, pusti misli počivat . Če spremljaš mojo zgodbo, si najbrž videla, kako sem prišla do svojih prvih zrelih celic, zarodkov in zamrznjenčkov . V tem času, še sploh nismo vedeli za moja protitelesa in zato nisem jemala nobenih zdravil. Vse samo zdrava prehrana oz 4 mesečna kar stroga dieta, joga, in v času postopka domača refleksna masaža in akupunktura. Na ET so mi rekli, da bo 110% nosečnost, pa smo vseeno imeli čez 13 dni dolg nos in takrat me je G poslal na vse možne preiskave, dala sem kri za 4 vrste protiteles, za neke antikoagulante al kaj hudiča je bilo, preverili so ali moja maternica da zadosti kisika zarodkom, ap še nekaj stvari, ki se jih sploh ne spomnim. Vseh teh preiskav sploh ne delajo v sloveniji . Ugotovili so povečana protitelesa in zaenkrat bi naj ta bila največji krivec za mojo neplodnost, nikakor pa niso krivec za nezrela jajčeca. Zdaj me čakajo še 3 pingvinčki, vendar ne vem kdaj jih bomo šli iskat, zdravila za protitelesa pa že jemljem in upam, da bodo res pomagala, ker imam teh preiskav vrh glave, saj mi vedno kaj najdejo (pregrada, endometrioza na jajčnikih, na maternici, v črevesju, povišan prolaktin, nezrele celice, zaspani levi jajčnik, protitelesa, pa ziher sem še kaj pozabila aja pa še limanje spermijev ob stiku z mojo celico. Ni kaj imamo pestro a ne? Glavno da smo srečni in še zdaleč od obupa Jaz bi ti svetovala nadaljuj s prehrano in zdarvim življenjem, bodi čim bolj sproščena in nadaljuj s postopki korajžno. Saj veš, da je tole loterija in lahko si povsem zdrav in ti uspe šele v 5,6,7 postopku. Tako kot v naravnem poskušanju, ko imaš smao 25% možnosti na mesec, tako je v OBMP s tem, da imaš tu lahko še manj. Gurat je treba pupe, gurat .
|