Strawberrie Cherrie -> RE: Ista imena za otroke in pse?! (14.8.2006 14:51:42)
|
Uh, glede na to, da se ukvarjamo z vzrejo pasemskih psov, slišim še marsikaj bolj človeškega kot pa Brina. Brina je prav lepo ime za nabrito punčko in če ti paše: ZAKAJ NE? Če so lahko kužeki Janis, Zoya in vse podobno in ne samo to, še za tem imajo en kup stvari kot priimek - like from Valvasor land, broadway light, red roses in pink, blue diamont itd..., zakaj tvoja punčka ne bi smela imeti lepega preprostega imena Brina? Res je, da imajo moji psi večinoma izpeljanke iz rodovniškega imena - se pravi, da marsikdaj pride ven tut kakšen Lojz pa Liza pa Tončka pa pomanjševalnice kot ljubi, mucek itd...pa velikokrat so tut kr MOJ DED ali pa MOJA BABA - mislim, da po večini bolj iščemo znake človeškosti pri psih in ostalih živali (soseda ima kanarčka Lukata), kot pa da bi počeli obratno! Men se je moj mucek zdej podoben enmu Jankotu in je bil Janko:) - pa kaj pol! To še ne pomeni, da je potem JAN mačje ime...Ti kar pogumno z Brino, če ti je to ime najlepše, in ga imaš dolgo izbrano - ne naredi napake in se premisli zaradi sostanovalca, ki ti nikoli ne bo pomenil toliko kot tvoje dete! Zakaj bi se ozirala na takšne malenkostne stvari? Le pogumno, jst te podpiram!
|
|
|
|