Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 9.8.2006 23:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vrhu, kjer so oglasi, ste najbrž že zasledili reklamo za Otroški bazar, ki se bo od 14.o9. odvijal na Gospodarskem razstavišču (vstop je prost). Na bazarju pa bo sodelovala tudi Ringaraja. Na vas se obračam s prošnjo za ideje, kaj bi Ringaraja lahko podarila otrokom? Nekaj malega pač, npr. obesek za ključe, potiskan z logotipom Ringaraje itd. (to z obeskom pa je že precej izpeto .. oz. nič posebnega ). Vsak predlog je dobrodošel, še sploh pa veze in poznanstva Če kdo pozna koga, ki izdeluje take zadeve (ala razna poslovna darila) po kaki ugodni ceni ali pa ''priskrbi'' še kak popust, naj se mi javi na ZS. Lahko se stvar tudi kompenzira z reklamo na RR. Skratka, ideje na plan Hvala in LP, Ribica RR
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 9.8.2006 23:48:41
|
|
|
|
Annny
|
Milni mehurčki za pihanje!!
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 9.8.2006 23:51:18
|
|
|
|
rija
|
Annny, fenomenalna ideja
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 9.8.2006 23:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuu, dobra ideja! Pa Kira je se zoge predlagala, na kar sem tudi jaz prvo pomislila Se ideje, prosiiiim LP
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 9.8.2006 23:59:49
|
|
|
|
KIRA
|
kaj pa obesek oz. tak trakec za okrog vratu za mp3 player - tak univerzalen, da se lahko karkoli gor obesi, tud ključi? (primer: siol je en cajt take "talal" po pošti naročnikom. jez sem se ga blazno razveselila in sem ga vsak dan uporabljala, dokler mi ga ni tamala fentala - ga je zaprla v vrata). ali pa za mamice - za v kuhno - uro / timer, ki zvoni (za jajčka kuhat recimo) v obliki flaške, ali pa dojenčka. ??? sam to je najbrž že za lase privlečeno, ker ne vem, kdo bi to proizvedel.
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 6:55:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Vsi otroci so mahnjeni na balone...torej baloni na palčki ali pa baloni napolnjeni s helijem...seveda z napisom.
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 8:00:55
|
|
|
|
anitaz
|
Balončki za pihat so zakon!
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 8:41:50
|
|
|
|
clea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Milni mehurčki za pihanje!!
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 8:49:35
|
|
|
|
diva 4
|
Jeeeee! Milni mehurčki so zakon
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 11:18:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Kaj pa kakšna stvar za v avto-recimo plišek, ki se pritrdi na steklo, ali pa kaj za na pasove od avtosedežev? Milni mehurčki so drugače kar dobra ideja, samo ne vem koliko so uporabni za najmlajše? LP, Sibil
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 14:55:45
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sibil Kaj pa kakšna stvar za v avto-recimo plišek, ki se pritrdi na steklo, ali pa kaj za na pasove od avtosedežev? Ali pa senčniki za na šipo v avtu Mogoče kakšen 'meter' za merjenje višine naših malčkov Sicer so mi pa všeč milni mehurčki in helijevi baloni .
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 15:12:04
|
|
|
|
kapesanta
|
tablica s priseskom "ringaraja otrok v avtu". všeč so mi ideje: penice za na varnostni pas ali senčniki - sem bolj za uporabne stvari.
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 15:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale ideja s tablico mi je zelo všeč
|
|
|
|
RE: Potrebujem(o) vaše pomoč - Otroški bazar 10.8.2006 23:52:05
|
|
|
|
polona2
|
Tablica "Ringaraja otrok v avtu" je hudo dobra ideja!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2006 13:21:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?