Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Partner želi da muga obdlam z usti... 12.8.2006 17:06:12
|
|
|
|
Maleal
|
Če imaš odpor ga našpricaj s smetano iz tube in sladkim grehom,pa bosta uživala oba.
|
|
RE: Partner želi da muga obdlam z usti... 13.8.2006 17:21:55
|
|
|
|
tinaaja
|
Kupi si knjigo Popolna ljubimka - zanimivi, uporabni nasveti za manualne spretnosti in podobno Napisana na zelo poljudoznanstven nacin, ne nek preverzen.. Priporocam
|
|
|
|
RE: Partner želi da muga obdlam z usti... 18.8.2006 14:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj zdaj s tem misliš? d sta tud onadva kaj takega počela? ne vem. marija magdalena naj bi po davinčijevi šifri bila jezusova partnerka. ampak če so takrat tud počeli take reči, pa si res ne znam predstavljat. KIRA carica ejjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Partner želi da muga obdlam z usti... 18.8.2006 14:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kajti mojega moža bi pojedla. Kakšen sladoled! Še malo ni tako dober kot dišeča nežna koža mojega partnerja. Njam, njam, njam .... tako je, če ljubiš. Lepo to slišat...
|
|
|
|
RE: Partner želi da muga obdlam z usti... 18.8.2006 14:24:24
|
|
|
|
daddy
|
Ja točno .... tako je, kadar ljubiš
|
|
|
|
RE: Partner želi da muga obdlam z usti... 18.8.2006 14:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Ja točno .... tako je, kadar ljubiš In v največje veselje mi je tole: da najprej on mene noro zadovolji, potem pa še jaz njega , tud za obratno mi ni žal! In povrhu vsega se ne nadaljuje s seksom zadovoljna sma pa oba Ja drugače pa je meni zelo pomembno da je partner čist, da ima prijeten vonj - njami njami, še bi mami.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?