Menstruacija zamuja 11 dni (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 16:12:29)

Živjo!
Imam majhen problemček. Moja menstruacija zamuja celih 11 dni. Vendar pa se je pojavila manjša krvavitev. Zanima me ali kdo ve kaj to pomeni?
Hvala za pomoč.

Anonimen -> RE: Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 16:19:29)

Si že naredila nos. test? Kolikšna pa je bila ta manjša krvavitev (koliko dni, samo rjav izcedek, prav rdeča kri,...)?

Anonimen -> RE: Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 16:22:25)

Manjša krvavitev 2 dni. Ko dobim menstruacijo me bolijo prsi sedaj pa ne duha ne sluha o tem. Tudi krčev ni bilo ki pa so vedno 100% prisotni. Testa še nisem delala. aLI NI POTREBNO DELAT?

x_srečka_x -> RE: Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 16:30:57)

Naredi še test nosečnosti, možno da je bila tista krvavitev samo vgnezditvena.

LP

Anonimen -> RE: Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 16:37:30)

Hvala.
Še nekaj me zanima. Ali je možno da je bila vgnezditvena krvavitev neglede da so te krvavitve ponavadi po 10 dnevu oploditve?

Anonimen -> RE: Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 16:50:16)

Po mojem vgnezditvena skoraj da ni bila, ker običajno je to samo par kapljic ali pa traja samo en dan, nisem še slišala za primer, ki bio trajal dva dni. Lahko da je bila M, bolj kratka in manjhna. Mogoče si pod stresom, jemlješ kakšne tablete, hujšaš,...? Lahko pa da si noseča. Najbolje bo, da narediš test.

Pa poročaj.

Lp, jjasna

Ayo -> RE: Menstruacija zamuja 11 dni (9.8.2006 17:19:45)

Nestrpna, ti lepo naredi test, pa bos videla.
Drugace pa se je meni tocno taksna M zgodila ze 2, kar nekaj, in tudi prsa me niso nic bolela, ker obicajno me. Bila pa sem takrat zelo pod stresom, tako da je verjetno taksna M bila posledica tega.

Ej jjasna kako si ti kaj in kaksno je kaj tvoje pocutje?
Vidim da si se kar lepo med nami, vse pohvale, bravo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pri meni se nic novega. LP [sm=pikapoka1.gif]

Stran: [1]