lana38 -> RE: Prosim za pomoč! (9.8.2006 15:02:02)
|
Mogoče pa si malo kasneje imela O in si tudi kasneje zanosila. V tako zgodnji nosečnosti so možna odstopanja +- 2 tedna, tako da bi jaz na tvojem mestu še počakala in šla čez 14 dni ponovno na UZ, takrat pa se že mora videti bitje srčka. Glede na to, da je partner imel težave z odvisnostjo in alkoholom, bi jaz verjetno počakala na ponovni UZ tudi preden bi njemu povedala. Že res, da si morata biti partnerja v oporo v težavah, ampak v tvojem primeru verjetno ne bi bilo poametn, da ga vznemirjaš po nepotrebnem. To je samo moje mnenje. Ti pa se seveda lahko odločiš po svoje, ampak moški so lahko zelo občutljivi in ranljivi, ko to najmanj pričakuješ. Moj partner je zelooo težko prenesel, ko sva letos imela otorčka s kromosomsko napako in sva se morala odločiti za UPN. Celo bi lahko rekla, da ga je tako prizadelo, da sem morala poleg vseh težav na trenutke še njega tolažiti. Dokler ne bi bila prepričana bi mu, kaj takega kar se tebi dogaja sigurno zamolčala in ga ne bi po nepotrebnem vznemirjala, čeprav moj ni imel do sedaj nobenih težav z odvisnostjo ali alkoholom. Včasih je [sm=love.gif] pač treba malo obvarovati pred resnico, če se seveda da. Res pa je tudi, da ti sama potrebuješ psihoično podporo, ki si jo poiskušaj poiskati pri kakšni dobri prijateljici ali mami. Držim pesti, da bo vseeno vse OK.[sm=smiley20.gif] Javi, kako se bo isteklo. LP
|
|
|
|