|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   flaška ali žlička
9.8.2006 13:07:00   
mojca*
pozdravljene,
naš malček bo vsak čas 8 mesecev.
mene pa zanima kako je pri vas z zajtrki in večerjo; midva jeva mlečno kašico za zajtrk in mleko za večerjo. oboje po flaški. kašico naredim bolj redko, da teče, za večerjo pa mu očitno še vedno zadošča samo flaška mlekauser posted image

kako pa ve? mu ponudite kašico na žličko? sva samo midva lenuščka, ki si olajšata s flašo?user posted image

lep dan, muser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: flaška ali žlička
9.8.2006 14:24:09   
Anonimen
Pri tej starosti zagotovo ne po flaški.To je lepo jedel po žlici in nikoli po flaški

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2006 14:25:52   
barbara b
Moj user posted image ni nikoli jedel kašic po flaški, vedno na žlico. Je pa res, da zelo rad je in nimam nobenih problemov pri hranjenju user posted image .

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2006 15:06:29   
Tejči
Mia še zdaj je kašico po flaši-zjutraj in zvečer, pa je stara 22. mesecev. Jaz pravim, kakor komu pašeuser posted image  

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2006 18:45:31   
mml
Naša user posted image  bo tudi vsak čas 8 mesecev. Kašico je striktno na žlico, ker flaške ni nikoli obvladala. Tudi piti noče po flaški ampak pije po slamci, tako da kot je že Tejči napisala, kakor komur paše user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2006 21:05:43   
NRMM
Mojca* mi se gremo enako kot vi. Zjutraj dobi mlečno kašico na flaško, zvečer pa mleko, čez dan pa vedno na žličko. Rada ima flaško in naj jo ima, zakaj bi ji jemala stran, kar obožuje. To sem se odločila predvsem pred kratkim, ko je bila bolana. Na žličko ni pojedla čisto nič, na flaško je pa vsaj naredila par požirkov, da je vsaj nekaj hrane in toplega dobila v želodček.

Je pa tak, vsak si naredi po svoje.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2006 21:13:23   
ada2
Nuša je kar veliko na flaško jedla, Adam pa je imel flaško vsega skupaj 1 teden za čaj, ko sem jaz imela salmonelo, pa sem zelo slano mogla jesti in mu je bilo očitno mleko tudi slano in je bil žejen. po tistem tednu tudi ni hotel več na flaško piti ničesar. zdaj pije na športni nastavek, kašice pa od 5 meseca, ko je začel okušat kaj drugega kot moje mleko, na žlico. kakor kdo pač!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2006 22:17:24   
lolipop
Naš je mlečno - žitno kašico od prvega dneva izključno po žlici. Na začetku sem mu naredila bolj redko, zdaj pa jo pripravim precej gosto. Ker je polno dojen sem flaško uporabljala samo za hranjenje z odmrznenim mlekom. Tudi vodo pije po žlički. 

A ja, kašico dobi zvečer. Če bi mu jo morala dajati zjutraj bi verjetno tudi pri meni padla flaška.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2006 22:25:47   
copka77
Pri našem 10 m - če je jutro zelo zgodnje še vedno le ziza, sicer pa zvečer mlečno-žitna kašica vedno na žličko. Čez dan probamo vedno žličko, če nam uspe...

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2006 23:52:08   
abi
Lana noče jesti raznovrstnih mlečnih kašic po žlici (riž,gres,keksolino....), tako da pač dam v flašo malo bolj tekoče, potem pa gre.
Ostala hrana nama ne dela prav nobenih problemov.Stari pa sva 8 mes.

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2006 7:22:45   
diva 4
Oba sta pri štirih mesecih začela z gosto hrano ,ki je bila vselej na žlico.Po flaški samo mleko, pa še to sta zavrnila v šestem mesecu in sta pila iz kozarčka ali skodelice.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2006 22:53:48   
Suzi*
Flaške nismo nikoli imeli. Sva se le dojila, ko je pa začel z gosto hrano, je bila pa ta vedno na žličko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2006 22:56:16   
rija
Midva bova tudi kmalu 8 mesecev, pa jeva vse na žlico. Flaško z mlekom zavrača že dober mesec. Pripravim mu jo sicer vsako jutro in zvečer, ampak v 90 % mleko zlivam stran....

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?