*Karmen* -> RE: Kajenje trave v družini - PROBLEM!!!! (14.8.2006 13:54:37)
|
Smola, no. Poznam primer zakona, v katerem je oče treh otrok kadil po 10 jointov na dan. Ko je bil starejši sin star 9 let, mlajša dvojčka pa 7, in ko so vsi trije pritekli k njemu, da bi se z njimi igral, jim je pod nos dal joint. Normalno, da to otrokom smrdi in so takoj odšli stran. Grdo in pomilovanja vredno, če mene vprašate. Pri trinajstih letih sta oba dvojčka začela kaditi travo. Fotr je pa zaradi tega dobesedno norel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Otroci lahko slabe razvade staršev kopirajo ali pa se obrnejo v povsem drugo smer. Žal pa je statistika takšna, da gre vedno več otrok raje po starševskih stopinjah kot pa da bi se obrnili proti njim. Načeloma nimam nič proti temu, če nekdo kadi travo, tudi če je oče. Vendar pa me blazno moti, da te razvade ne obvlada niti zaradi svojih otrok vsaj v takšni meri, da je ne bi kadil v hiši ali pa pred hišo. In 10 jointov na dan?! Za to vsekakor ni več možno reči, da je sproščujoče, navdihujoče ali pa celo zdravo. Temu bi se brez problema že lahko reklo razvada, ki je človek ne more več obvladati. Ti pri tem verjetno ne moreš storiti nič. Bi pa morala brez oklevanja ukrepati njegova žena. Že zaradi otrok. Poskušaj se pogovoriti z njegovo ženo. Z njim se je po moje brez veze pogovarjati, saj pri 10-ih jointih na dan v bistvu ni ure v dnevu, da ne bi bil zadet in da mu ne bi bilo ravno vse od tu pa do New Yorka...
|
|
|
|