Sofi -> RE: druga nosečnost (12.8.2006 16:20:57)
|
Tudi moja prva nosečnost je potekala brez problema, sedaj pri drugi pa skoraj vsak drugi dan mislim, da bom rodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Res je, da počivam skoraj nič, saj je to ob pravkar enoletniku nemogoče. Noseča sem 32 tednov in od cca. 25 tedna me nenehno skrbi, da je kaj narobe. Pa mi G pravi, da je vse čist lepo in prav in da dve nosečnosti pač nikoli nista enaki. Zadnji mesec me peče kislina (ki me prej ni nikoli), pogosto mi je slabo, včasih bruham, krči v nogah (predvsem ponoči), tiščanje navzdol, bolečine v križu, pogosto imam občutek, da se mi že medenica širi, povečan izcedek (nenehno preverjanje hlačk - če je kaj izcedka, koliko ga je, kakšne barve je...). Ampak je vse to baje normalno, sem pač prvič imela srečo, da sem brez tega skozi prišla. Mi je G rekla, da sem preobčutljiva, ker sem pač hitro po porodu zanosila in sem takrat bila opozorjena na možen predčasen porod in zdaj mi je to skozi na očeh. Ne vem. Upam, da je vse samo v glavi... lp
|
|
|
|