emaa -> RE: Pot za naprej (8.8.2006 19:00:01)
|
Če hodiš k Rešu, potem boš imela IVF postopek pri njemu. Sama sem bila na GK LJ (po laparo in histero tudi meni klomifen ni pomagala, pa so me dali na IVF listo), kjer je postopek malo drugačen. Pri Rešu ti bo naprej ponujena opcija iti samoplačniško (si takoj na vrsti) ali pa na koncesijo, kjer čakaš okoli 6 mesecev. Pri Rešu je dinamika postopkov naslednja 1 samoplačniško, 2. na koncesijo itd dokler ne pokuriš zadnjega 4. koncesijkega, potem so vsi plačljivi. Čeprav večini uspe prej. Ker si pri Rešu, nimaš konzilija, temveč te bo on sam na podlagi vseh preiskav, kii sta jih opravila napotil naprej. V samoplčaniškem priemru to ponavadi pomeni IVF takoj naslednji ciklus. Dolžina tvojega ciklusa na IVF en vpliva, saj ti bodo raven hormonov in s tem posledino dolžino ciklusa uravnavali. Videti morajo na kake količine hormonov reagiraš. Kakšna bo sama dinamika obiskov pri Rešu ti težko povem, saj je je odvisna od vrste postopka (kratki, dolgi) in tvoje reakcijenan hormone. Na začetku obiski niso pogosti, potem pred punckijo,pa so, saj mora videti kako napreduješ. kolikor vem lahko k njemu punce pridejo že ob 6 zjutraj na UZ foliklov, tako da ne zamujajo službe. Malo poglej pod temo IVF, ali pa na seznam IVFjevk, pa poglej katere so pri Rešu, pa ti bodo dale bolj točne odgovore. Je pa sama pot do IVF-a pri njemu neprimerno lažja in manj birokratska kot na GK LJ ali GK MB. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|