Mina1 -> carski s splosno anestezijo ali epiduralno? (14.7.2004 8:30:03)
|
Jagoda: lahko ti povem edino kako je po CR, jaz sem ga imela s splošno anestezijo, ko zaspiš in te po posegu zbudijo. Ja, takole zelo odkrito, mene je treslo (kot mrzlica) 100/h takoj po tem, ko so me zbudili. In tudi zelo, zelo boli tisti dan do dva, ko se ti maternica spet krči in te hodijo čekirat na 5 minut in otipavajo tisti spodnji del, kjer je bil rez in tako, pa tja do popka. Pa nujno moraš ležati na hrbtu in potem vse skupaj zelo boli. Jaz sem vstala med prvimi v sobi, ko moraš stopiti na noge in ti pomagajo do Wcja, do takrat pa itak lulaš v posodo in umivajo te tudi sestre. Ampak sej pozabiš in tako, rez pa me je bolel kar fino polnih 6 mesecev, pa vse do danes še vedno čutim, da sem bila dol rezana in tako. Nevem sicer, kaj mene čaka februarja, ko bom drugič rodila, baje spet CR. In če sem odkrita si niti ne predstavljam, da bi rodila po naravni poti. CR je bila zato, ker nisem bila nič odprta po 16-tih urah, škratek se ni nič spustil in preozka sem bila čez boke. A bo;) pa-pa
|
|
|
|