Kup vprašanj (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

nelly -> Kup vprašanj (8.8.2006 13:20:16)

Zanima me namreč kako je s pediatrom ko rodiš? Ali si moraš sam poiskat pediatra? Ali te že v bolnici napotijo kam moraš iti k pediatru? Ali si lahko sam izbereš tistega ki ti najbolj ustreza?

CUKRČEK -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 13:22:12)

sama izbereš tistega, ki tebi ustreza

Anonimen -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 13:25:14)

V našem kraju imamo samo enega pediatra,tako da izbirati nisme mogla.
če jih imate več,seveda da lahko izbereš

nelly -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 15:16:28)

Zanima me tudi kdo ti pa pove kdaj se moraš naročiti za pediatra? Ali te o tem obvestijo že v bolnici ali kako?

Anonimen -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 15:18:00)

meni so že v porodnišnici povedali pri kateri starosti oziroma mesecih sem moramo zglasiti pri pediatru.Se mi zdi da nekje okrog 2 meseca

Bonnie_RR -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 19:30:21)

Meni so v porodnišnici rekli samo, da morava s tamalim pri 6 tednih na 1. posvetovalnico k pediatru. Da se moraš sam naročit.
Potem sem o tem vprašala patronažno sestro, ko je prišla na dom in naslednji dan sem poklicala tja, kjer so mi dali imena vseh pediatrov. Ko sem izbrala eno, sem poklicala tja in naju naročila. Potem ti pa tako dajejo datume za naprej.

Lp

maja979 -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 22:06:51)

pri nas pa je tako, da me je patronažna vparašala, če hočem imet to pediatrinjo, ki je pri nas al si bom drugega pediatra zbrala, pa sem rekla da bom kar to pri nas imela in me je kar ona naročila, pri naslednjem obisku pa mi je prinesla datum in uro. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.8.2006 22:16:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

natalia -> RE: Kup vprašanj (8.8.2006 22:52:11)

patronažna nama je vse razložila in naju kar naročila na 1.pregled.

lp

DrejcDrejc -> RE: Kup vprašanj (9.8.2006 9:04:44)

Pri nas te patronažna naroči za prvi obisk v posvetovalnici, potem te pa oni naročajo naprej. Posvetovalnico imamo samo za redne preglede oz. cepljenje, medtem ko otroških zdravnikov/pediatrov nimamo, zato si moraš otrokovega osebnega zdravnika izbrat sam, ali pediatra v Celju, ali pa kar zdravnika splošne prakse v domačem kraju.

Lara28 -> RE: Kup vprašanj (10.8.2006 9:57:48)

Mi smo od patronažne dobili seznam pediatrov in smo se sami naročilo na prvo posvetovalnico pri 1. mesecu. Takrat smo tudi podpisali izjavo o izbiri osebnega pediatra.

Stran: [1]