|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje
7.8.2006 21:20:19   
kepa*
Imam nekaj vprašanj in upam, da mi lahko kdo pomaga z nasveti:

- S čim čistite lesene dele kuhinje, kjer so vidni prstni odtisi? V stari kuhinji sem poskušala vse živo, pa so se odtisi in fleki še vedno poznali. Tega v novi kuhinji ne bi želela. Opazila sem, da so čistila za les (ala Pronto itd. ) brez haska, saj le zmastijo in naredijo zaščitni filter, madežev pa ne odstranijo.

- S čim čistite parket? Kakšno posebno, ne preveč agresivno čistilo, ali zadostuje le voda?

- Kakšen pripomoček imate za čiščenje tal ( s tem mislim na metlo, krpo)? Jaz bi rada nekaj takega, kot imajo profesionalci. Ploščat del, kjer je krpa, in potem ročaj. In da se da to krpo ožeti v vedru, ne da se jo sname. Pozna kdo kaj podobnega?

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čiščenje
7.8.2006 21:30:32   
Magi*
hoj, Kepa.

jaz lesene kuhinjske elemente enostavno pobrišem z vlažno krpo. nič ne mažem s kakimi čistili ali loščili.

parket oz ladijski pod tudi samo pobrišem z vlažno krpo (vileda nekakšno držalo, kamor pritrdim krpo za tla; za na hitro počistit imam pa tisto vileda, ki ima šprico že vgrajeno), vsake kvatre v vodo dodam čsitilo za lesena tla. ne poliram nikoli, ker potem preveč drsi. z čisto navadno vodo in krpo gre najlepše vse dol.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 21:33:00   
kepa*
Magi*, kako se obnese to viledino držalo, ki ima šprico že vgrajeno?

Letos pa bo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 22:31:39   
Anonimen
-Jaz imam sicer laminat in ga čistim z pronto čistilom za parket in laminat. No moja mami ma parket pa ga tudi s tem čisti in se ful lepo sveti. Je pa res da pol drsi.
- Za po tleh pomivat mam viledino krpo na teleskopski metli ki se ožme v vedro sam jo je boljš na roke k jo bolj močno ožmeš. Sem pa zelo zadovoljna z njo. Je 123 pomito. Je pa ena posebna krpa za laminat in parket v prodaji. Kupila sem jo pa v šparu.
-Kuhinjo pa jaz pomivam z čistilnimi robčki za lesene površine. Pa prou fajn spuca. Je pa res da nimamo odtisov na lesenih površinah. Kljuke kjer pa so odtisi pa z univerzalnim čistilom.

Upam da sem ti kej pomagala.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2006 9:50:46   
asso
Jaz v kuhinji pobrišem kar z eno od magičnih krp in vodo. Vsake toliko, ko je več zapacano prebrišem z vodo in amoniakom - razmasti in ni treba nič splahnjevat, samo prebrišeš in je vse čisto in nič mastno.

Parket čistim z navadnim čistilom kot vse druge talne površine.

Za čiščenje tal uporabljam vodni sesalnik, ker je najlaže, najčistejše in takoj suho... Prej sem imela Moccio Vileda, ki pa, ko sem prišla do konc hodnika je bila voda tako zapacana, da sem imela občutek, da ne čistim naprej več nič, ampak samo packam, pa tudi pozimi ni bilo glih takoj suho...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2006 10:11:06   
Anonimen
js tut z vodnim sesalnikom  umijem tla dvakrat na teden, sesam pa vsak dan sproti... kuhinjske elemente pa našpricam   z univerzalnim čistilom , ki je za vse...in se nikjer ne poznajo prstni odtisi. je pa res da uporabljamo ročaje na elementih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2006 9:33:12   
kepa*
Anonimna, zanimivo, tudi mi uporabljamo ročaje na elementih, a našemu malčku se to ne da dopovedati. Le zakaj ne?user posted image       

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.