|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhalna posoda (lonci, piskri itd...)
7.8.2006 13:52:41   
KIRA

user posted image

ima morda katera kuhalno posodo bohmann, solingen??? mene zanimajo vaše izkušnje, pa kako ste zadovoljne. moji stari lonci so namreč že kar precej dotrajani, pa bi si vsaj 1 - 2 morala omislit nova, če ne kar vse. sploh ker sedaj vsak dan kuham (zaradi otrok) , prej sem pa le bolj občasno - ni bilo potrebe.

ta posoda mi je blazno všeč, ampak cenovno predraga: v sparu recimo imajo komplet 3 majhnih kozic s pokrovi za 8 jurjev!! dosti preveč po moje, ker so res manjših premerov. pred časom sem pa videla kompet te posode v bau-maxu (17-delni), za 13 jurjev. tisto se že bolj spalača. mi je žal da nisem takrat kupila - ampak takrat nisem mogla, ker sva bila ravno sredi zidave in nikakor ne bi spravla skup 13 jurjev za  nove piskre. ampak počasi jih bo pa treba menjat.... moram razmišljat v tej smeri, če hočem ali ne..

prosim vaše izkušnje ali pa kje se da tole dobit -----

LP

< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.8.2006 13:55:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhalna posoda (lonci, piskri itd...)
7.8.2006 14:46:26   
mala maja
za poročno darilo sem pred 9 leti dobila posodo solingen. Zelo podoben komlet kot je na sliki. Pol stavri neuporabnih, da ne govorim o temostatih ki so popadal dol, pa ne da so se zažgali lepilo je noti popustilo in so se samo zdrli.

Raje kupi navadne posodice brez termostatov.

je pa zakon AMC posoda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 15:17:32   
Magi*
jaz imam 2 piskra solingen, pa sta z obeh pokrovk odpadla termostatauser posted image  moja mati ima AMC posodo že cca 20 let in še vse dela tipi topi, nič ne odpada, vse pere v pomivalnem. če si že moraš kakšna 2 lonca kupit, pojdi v Ikeo, pa tam kupi: so čisto lepi, ugodni in meni delajo že nekaj let. nimajo pa seveda termostatov - imajo pa dvojno al odebeljeno dno, inox... ko boš mela pa več dnarja, pa si privošči kak AMC ali kaj podobnega.

user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 15:33:09   
KIRA
ampak kolk jaz vem, je AMC cenovno neprimerno dražji. jaz moram gledat na ceno, ne morem drgač. optimalno bi bilo tja do 20 jurjev, če bokakega čez, bom pa že morala tuhtat.
kako pa da termostati odpadajo? a niso prišraufani???? sicer pa bi jih jaz pol s silikonom probala prilepit, če so še celi.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2006 15:44:58   
Magi*
ja prišraufan je bil z enim takim majhnim šraufkom in še nekako prilepljen gor. vse skupaj je po nekaj kuhanjih začelo sumljivo "plesati" in je enostavno odpadlo dol. s silikonom? hm, mogoče.

ja, AMC je tudi meni predrag. no, zdaj mam nekaj Ikeinih piskrov in mi dobro služijo. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2006 15:57:03   
KIRA
jaz sem si nagledala eno poceni varianto emajlirane posode iz neckermanna, za 6 jurjev, ampak na madžarskem se za 3 - 5 jurjev dobi isto. sam da pol pride še strošek prevoza, pa smo na istem.

pa bi vseeno rajši imela tisto posodo zgoraj. že sistem je drugačen (debelo dno), pokrovi nekapljajo ker so znotraj... pa še enih par stvari.

če jo vseena kera ima, lep prosim za izkušnje!!

mala maja - pa jo še ouporabljaš, ali si kupla drugo??

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2006 21:37:50   
kepa*
Kira, jaz jo imam, a je res, da termostati na pokrovih čez čas padejo dol.
Drugače je pa ok, debelo dno, dolgo zadržijo toploto ...
Načeloma sem zadovoljna, le ti termostati so popolnoma zanič.

Letos pa bo!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2006 11:28:42   
asso
V bistvu ti termostat sploh ne rabi - vsaj meni. Pri teh posodah pa je tako, da res imajo dvojno dno, ampak so stene tako tanke... Pri teh posodah se vsaj meni vse pali...
Ja AMC je zakon, ko si pripravljen dati za eno posodo s pokrovom od 80 do 100 in več jurjevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No ja, jaz sem dobila 4 lonce z dvema Secoquick pokrovoma in ponvijo za žar za akcijsko ceno 380 jurjev, kar je zelo ugodno, ampak če hočem dokupovat lonce pa je res zelooooooo drago.

Jaz ti priporočam isto kot Magi*, kakšne bolj navadne inox posode (brez termostatov) znajo biti boljše... Emajlirane posode pa niso za nič drugega kot za kaj pogrevat...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2007 23:53:02   
MAJDA22
Pozdravljena!

Če res hočeš imeti kvalitetno posodo se ti splača dati malo več denarja in si kupiš posodo AMC. Si pa kupi samo en lonec in to večji. Res se splača dati malo več.
Sama imam posodo AMC že 17 let in še vedno izgleda kot nova, nič se še ni "odšraufalo", pa tudi v uporabi jo imam vsak dan.

LP!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.