Anonimen -> RE: Med v nosečnosti (31.8.2006 19:29:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: fusia IZVIRNO SPOROČILO: fusia Na živce mi gredo ženske, ki z nosečnostjo/zanositvijo/ donositvijo/zdravjem otroka, niso imele nobenih težav ker so pač zdrave in niso imele smole. ... tule sem stavek prehitro zaključila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Torej na živce mi gredo tiste, niso imele nobenih težav pa se nad drugimi zgražajo, češ da komplicirajo, so nevrotične ipd. Žal mi je,da si imela smolo,ampak jaz ti tega sigurno nisem kriva in ti niti želela ne bi,boh ne dej.Da pa se je tebi zgodilo hudo pa nisem vedela in zato ne njuri name,prav? Lahko bi rekla,da je ta tvoj izpad,izpad nevrotične ženske,ne moj,jaz nisem nevrotična,ko pa so moje nosečnosti potekale brez zapletov.Razen seveda devet mesecev jemanja zdravil proti visokem pritisku,ki je ogrozilo nosečnost,bojazen k predčasnem porodu in vse kar spada k takim zapletom. Aja,med mi ni povišal pritisk.Izogibale sem se prave kave in zelo pikantnih in slanih jedi,in to je tudi vse,ostalo sem pa jedla prav vse.TUDI MED NA KILE MEDU:
|
|
|
|