diva 4 -> RE: 3 letniki (8.8.2006 8:41:49)
|
Pa še jaz pristavim piskerček.Naša Ana je dopolnila tri leta konec maja.Hodi v vrtec , je velika 99cm in tehta 13kg.Suha je približno 4m.Zna šteti do 20 , piše ata ,mama ,babi dedi , Ana.Riše polžke , ježke, jabolko, sonček , ....Koliko pesmic zna ,sploh več ne vem, ker jih je že preveč( sigurno 15-20).Sama se obleče in sleče, obuje( vezalk še ne zna zavezat), sama gre na wc in si tudi ritko obriše , igrače vsak večer pospravima skupaj(je bolj zabavno),pa tušira se sama (jaz samo prekontroliram in jo obrišem),pa kruh si sama namaže, pa še kaj bi se našlo.Drugače pa se rada pocarta , sama se že tudi veliko igra, aja pa rada ima družabne igre( štiri v vrsto, spomin ,puzzle ...).Pa trmasta zna bit , pa ipična tudi.Pri zobozdravniku je bila prvič pri dveh letih in pol. Pina - kako vam jo uspe brzdat glede znanja.Naša kar naprej zahteva , nauči me napisat... , nauči me igrat to igrico , kako se pa to naredi....Tem zahtevam ni konca.Je pa naša ped. rekla ,da jo naj učim kar zahteva in je pač naj ne silim v nič, ker je na sistematskem opravila teste za pet let z levo roko.
|
|
|
|