|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč prosim
7.8.2006 11:55:42   
Mannca
Ponovno pozdravljene!

Zanima me, ali se je tudi kateri izmed vas zgodila že kaj podobnea. Z možem delava na user posted image  že pet mesecev, pa še vedno nič. Ta vikend smo si vzela mal oddiha in odšla na dopustek in po tistem, ko sva delala na user posted image  sva opazila rahlo krvavitev. Ko sem šla na wc sem opazila še mal rdečega - par kapljic, potem pa nič več. Za user posted image  še ni čas - naj bi prišla šele naslednji teden - pa itak vedno zamuja, tko da računam šeče čez 14 dni ali več.

Ali se je kateri že zgodila kaj podobnega. Hvaležna bom za odgovore, saj naju močno skrbi, kaj bi to lahko bilo.

Hvala in lep pozdravček vsem, pa upam, da vse, ki delate na user posted image  čimprej zagledate oz. zagledamo user posted image ,

Manca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč prosim
7.8.2006 12:07:18   
ALJA75
Jaz ti pomagati žal ne morem, ker se mi kaj takega še ni zgodilo. Želim pa ti, da bo posledica te krvavitve črtica na testerjuuser posted image ....VSE LEPO!!!!

(odgovor članu Mannca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 12:14:28   
baguSka
Tud jst zal s tem se nimam izkusenj, lahko pa it povem, da so nekatere punce ze pisale o isti stvari kot pises ti in se je izkazalo da nic ni. No, vsaj jaz drugacnega odgovora se nism zasledila. Verjetno je slo le kaksno reakcijo po sexu in nic drugega. Vseeno pa: ljudje smo si razlicni in nikoli ne ves ne!?

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 12:28:10   
Azaleja
Točno to kar ti opisuješ se je meni zgodilo pred dvemi meseci in ugotovljeno je bilo, da je počila ena manjša žilica oz. kapilara. V bistvu nič hudega.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2006 12:41:04   
Anonimen
Pozdravljena!
Midva z partnerjem se trudiva ze šest mesec za user posted image .Upam,da
nama bo v kratkem uspelo.Prvega otroka pa sva naredila v prvo.
Probala sva tudi ko sem si izračunala plodne dneve pa nama ni ratalo.
zdaj pa sva se odločila da nebova več računala plodne dneve ampak
bova vedno v akciji.

Upam da boš kmalu zagleda user posted image .

Lp

(odgovor članu Mannca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2006 12:55:10   
Mannca
Ojla!

Najlepša hvala za odgovore. Sm mal bl pomirjena zdej, drgač bi pa bila tudi jaz zelo vesela, če bi bila ta krvavitev znamneje za user posted image .
Lep dan še naprej!
manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2006 13:00:26   
baguSka
Mannca lepo bi blo ja. Ampak ce ti fant spusti semencka v noznico, to se ne pomen, da se jajcece ze zasidra.. Krvavitev nastane sele ob vgnezdenju! Ce sploh nastane. Ti si pisala, da te skrbi, da ni kaj narobe.. A potem bi blo narobe, ce bi bla noseca!?

Malce zmedeno si napisala, ampak saj se razume...user posted image user posted image  Smo ble ze vse v pdb situaciji in verjetno se bomo..

(odgovor članu Mannca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2006 13:52:38   
Mannca
OJ!

Seveda ne bi bilo nič narobe, če bi bila noseča - kajti tega si sedaj želim bolj kot vse. Skrbi me, da ni kaj narobe drugega - kaj pa vem, krvavitev kar tako po moje ne pomeni kaj dobrega. Razen seveda, če gre za vgnezditve krvavitev - kar bi bilo pa super! Samo kako pa naj vem, kaj pomeni ta krvavitev?!
Sory, če pišem tko zmedeno, ampak tud sama sem trenutno zelo zmedena zaradi te krvavitve.

Še enkrat hvala za odgovore!

LP, MANCA

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2006 14:39:57   
Anonimen
Lahko bi šlo tudi za ovulacijsko krvavitev;

Ovulacijska krvavitev; Če se pojavi se pojavi PO ovulaciji in ne pred ali med ovulaciji! Ovulacijska krvavitev, ki nastane zaradi spremembe v hormonskem okolju takoj po ovulaciji ali pa pride do iztoka nekaj krvi, ki se sprosti ob razpoku folikla pri ovulaciji. Ob ovulaciji se včasih pojavlja ovulacijska bolečina, ki je zelo različna, lahko tudi v obliki krčev. Ta bolečina je lahko tudi posledica krvavitve v trebušno votlino. 1x na 10.000 ovulacij pride do močnejše krvavitve v trebuh s tako močnimi bolečinami, da je potreben sprejem v bolnišnico in 1x na 100.000 ovulacij je zaradi tega celo potrebno operirati in krvavitev ustaviti z operacijo.

Lp, jjasna

(odgovor članu Mannca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2006 17:33:35   
lučka 25
Meni se je ravno to zgodilo včeraj?!?! user posted image
M eje tudi skrbelo, saj user posted image  nikakor ne bi smela biti. Sva pa tudi midva bila na dopustu in si nisem nič merila BT, računala ovulacijo,... ampak glede da je bilo na 26 dan ciklusa ni možno da bi bila user posted image , saj imam cikluse sedaj na približno 45 dni. Danes pa imam polno prozorne sluzi (imam skoz občutek, da sem polulana user posted image ), kakor v času ovulacije. Mislim, da je jjasna lahko blizu ugotovitve. Bom videla kako bo v naslednjih dneh. Pa čim več sreče za user posted image user posted image , da bomo kmalu vse user posted image .

(odgovor članu Mannca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2006 9:05:41   
metuLJchy
Manca pozdravljena, par dni nazaj sem zelo podobno vprašanje na forum zastavila, ker imam zelo podobno težavo (objavljeno 05.08.2006 - naslov pa mislim pomoč - šibka krvavitev in šport) - upam, da ti bodo odgovori kaj pomagali, pa sporoči kako se bo razpletlo, upajmo da z user posted image  ali user posted image .

Srečno!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2006 20:53:07   
Mannca
Živjo!
Hvala za odgovore. Zaenkrat še ne vem, kaj je pomenila tista rahla krvavitev, ampak danes se je ponovno pojavila user posted image , le da še bolj šibka - mogoče par kapljic -tolk da je bilo videti.
Se je zgodilo kateri že kaj takega? tko bi bila vesela, če bi to pomenilo user posted image . Zaenkrat mislim, da še ni pametno delat testa, ker naj bi user posted image prišla šele naslednji teden - no, upam, da je končno ne bo. Kaj bi ve naredile na mojem mestu?
Hvala za odgovore!
LP, Manca

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2006 22:15:51   
lučka 25
Mannca, meni se je to zgodilo v nedeljo. Res sem imela nato ovulacijo, ampak danes se mi je to ponovilo. Mislim, da prihaja user posted image . Pozitivna stran tega pa je, da je bil vsaj ciklus kratek, 31 dni in to je daleč od polletnega povprečja 44 dni. Upam, da boš ti imela več sreče kot jaz. 
Danes imam prav krizo, saj po 15 mesecih še kar ni vesele novice o user posted image user posted image .

(odgovor članu Mannca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2006 9:03:54   
Mannca
Lučka, res ti želim, da čimprej zagledaš user posted image user posted image . Si šla mogoče že kaj do ginekologinje zaradi tega? Jaz razmišljam, da bi kar šla čez približno dva meseca, pa čeprav bo takrat manj kot eno leto, odkar poskušava. Upam, da kmalu vse zagledamo tiste črtice.
Lep dan!
Manca

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?