|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naslov na odločbi za bolniško
7.8.2006 11:37:37   
_andreja_
mene pa zanima če je imela katera sledeči problem oz. kaj naj naredm?
1. odločba bila ok sestra pri osebnemu zdravniku mi je na napotnico z kulijem napisala začasni naslov in sem tudi odločbo dobila na začasni naslov (torej, da moram biti na tem naslovu)
2. odločba pa NI ok sestra mi isto s kulijem napisala kot prvič začasni naslov odločbo sem pa dobila na moj stalni naslov.

Zdaj me pa zanima kaj je s komisijo, ker mene na stalnem ne bodo našli, če mi pošlejo kontrolo, in nevem kaj naj naredim???

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naslov na odločbi za bolniško
7.8.2006 12:03:09   
Samoyedka
Jaz sem bila v isti situaciji- stalno bivališče še doma, na začasnem pa dejansko živim. Sem poslala mail na krajevno pristojni Zavod za zdravstveno zavarovanje, jim zadevo obrazložila in prosila, če mi javijo, da je sporočilo prispelo v prave roke- so mi javili in potem tudi odločbe prav pošiljali. Me je pa enako kot tebe bilo strah zaradi kontrole, pa tudi malo nerodno je bilo, ker na stalnem naslovu pogosto nikogar ni doma. Ali pa osebno stopi do njih. 

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2006 9:33:55   
Naja30
A to glede naslova, kam naj ti pošiljajo, se zmeniš pri G?

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2006 11:09:40   
Samoyedka
Naja, zmeniš se z Zavodom za zdravstveno zavarovanje

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2006 12:58:57   
_andreja_
jz jim pa včeri pisala mail pa mi še dans niso nč odgovoril..... kdaj so pa teb takoj al si morala čakat???

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2006 17:19:45   
_andreja_
user posted image user posted image user posted image  sm ravnokar dobila odgovor, da so dobilo moj dobis in ga poslali naprej, super tko da je pomoje o.k. (če pa ni mam pa tud shranjeno, če pride do komplikacij......)

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2006 17:25:36   
Samoyedka
Ja, jaz sem si tudi vse maile ven sprintala- ziher je ziher user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?