Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 7.8.2006 10:11:34
|
|
|
|
Jacqueline
|
Jaz sem tud bila fulllll razočarana nad knjigo. Pričakovala sem nekaj čisto drugega. Tudi njene druge knjige Če, nisem prebrala več kot 50 strani. Mi je pa zelo všeč njena zbirka kolumn Brez filtra. Nekatere so prav fenomenalne!!!
|
|
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 7.8.2006 10:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem brala, ja
|
|
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 7.8.2006 11:51:57
|
|
|
|
baguSka
|
Men ce ze na zacetku nebi potegnla je sploh nebi naprej vec brala.. Ce ze na zacetku ne prtegne, potem jo kr zaprem.. Kalipse pa nism prebrala in je zdej tud ne bom.. Mam ze sama dost blodenj u glavi, ni treba da se natrpam se z njenimi.
|
|
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 7.8.2006 16:12:43
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem tudi poskusla brat Kalipso pa mi ni ratalo blaaaakk
|
|
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 8.8.2006 14:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Kalipso tud men ni potegnila, sploh ne vem če sem jo do konca prebrala..... Drgač pa berem Vesnine Kolumne v Evi .....mislim da (tam je pa čist ql). A pol tud Če ni boh ve kaj?
|
|
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 8.8.2006 14:48:58
|
|
|
|
arielca
|
Meni osebno tut ni všeč. In Če se sploh ne bom lotila. Meni se zdi njeno pisanje preveč 'kao intelektualno' in potem pogosto postane malo preveč banalno.
|
|
RE: Gotovo ste brale Kalipso... 9.8.2006 13:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Brala ja, in je res kar neki...... Sm tolk pričakovala, potem sem pa kar strani spuščala, ker je bilo tok brez veze
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?