Anonimen -> SLONČICE...jutri začnemo:) (6.8.2006 21:53:12)
|
Sm nas kar poimenovala-se mi je ideja utrnila danes,v živalskem vrtu!Upam,da katera ne zameri-ali pač?! Jutri začnemo.Hitro je prišel ta dan.Iz srca se ga veselim in upam,da nam bo uspelo.Sadje sem že pripravila za zajtrk.Vesela sm,da se nas je tukaj prijavilo kar nekaj,da se bomo lahko vzpodbujale. In kdo vse so "slončice"? -elanor -biba12 -katis -flecker1 -Mateja* -jana26 -Lumpi(?) -koprivc jana(?) Tako,da nas je danes prijavljenih osem,čeprav sta dve še pod vprašajem(upam,da se nam pridružita)! Punce,sedaj veljajo le tri pravila: 1.)Držimo se diete in čim manj grešimo! 2.)Na tem forumu se javljamo čim bolj pogosto,tudi če grešimo-le tako se lahko medsebojno vzpodbujamo in rešujemo nastale težave in dvome! 3.)Tehtamo se prvi dan(jutri) in potem le vsak ponedeljek-izgubljene kg po želji sporočamo tukaj,na RR! Bo šlo?Jaz vrjamem v nas!!! In mam še eno prošnjo,za katis!Ker sma ble skupaj že v prejšnjem krogu in vem,da si zvesta hujšanju,te prosim,da vsak dan odpreš nov post,da se bomo spodaj lahko javljale.Prosim!:) GO SLONČICE,GO SLONČICE!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kaj je 90 dni diete proti vitkemu stasu do konca življenja?Nič!Zmogle bomo!
|
|
|
|