|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje
6.8.2006 14:42:04   
irena111
pozdravljene. moj 5 mesecnik je spet zacel bruhat. ko je bil novorojencek je malo bruhal a nikoli v loku. sedaj ze en mesec papamo tudi gosto hrano in zelo zadovoljno papa. zdaj pa ze par dni 2-3krat na dan bruha in to kar precej. pa me malo skrbi ali je to pri tej starosti se normalno. bruha vcasih tudi po mleku. nasvet prosim

_____________________________

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje
6.8.2006 15:33:34   
tulip
Normalno ni, nobeno bruhanje ni normalno, pomeni da nekaj ni v redu, vprašanje je le kaj....
Mogoče pa se mu je pojavila alergija na kakšno hrano oz. mu kaj ne paše... Opazuj ga, pazi kaj poje in če ne bo boljše, se posvetuj s pediatrinjo.
Lahko pa gre samo za poletno trebušno virozo, čeprav takrat navadno tudi driskajo, ni pa nujno. Naš je pa mesec nazaj par dni manj jedel, pa 1x dnevno bruhnil, je trajalo 3 dni, potem pa je bilo vse normalno... Ne vem, opazuj ga, lahko je kaj resnega ali pa tudi ne.user posted image

< Sporočilo je popravil tulip -- 6.8.2006 15:34:39 >

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bruhanje
6.8.2006 21:29:39   
Anonimen
kakšno gosto hrano mu daješ??
Kupljene kašice ali sama doma narediš?
naš je lepo jedel kupljene kašice pri cca 6 mesecih je začel bruhati po njih,njegov želodček več ni hotel kupljenih kašic.Mleko je začel bruhati pri cca 9-10 mesecih .Smo ukinili samo mleko in sem mu dala bolj gosto,torej sem mu dala riž in mleko ali pa kakšen lino.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bruhanje
7.8.2006 16:02:41   
irena111
vecinoma mu kuham sama, le redko dobi kupljene. samo sem opazovala, pa je bruhal ze po mleku, grisu, kupljenih in domacih. malo se mi zdi da zato ker je nonstop v "akciji" in se dviguje(dela trebusnjake)... mogoce zato. bruha pa tako enkrat na dan. vcasih se mi tudi zdi da ne ve kdaj je sit in nato visek izbruha. mozno?

_____________________________


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bruhanje
7.8.2006 16:10:29   
natalia
ja, možno. naj miruje ali leži vsaj pol ure po hranjenju.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bruhanje
7.8.2006 22:03:09   
Bonnie_RR
Moj tamali je prve 4 mesece kar precej bruhal. Potem sva pričela z uvajanjem goste hrane in zadeva se je umirila. Je pa tako, da ga moram imet ene pol ure do uro po hranjenju na hrbtu ali sede (vsekakor ne na trebuščku), ker drugače bruha. Ker je precej živahen, ga je precej težko obdržat v nekem položaju (sploh, ker bi bil on nonstop na trebuhu), ampak je to edini način, da preprečimo bruhanje.

Sem pa ugotovila še to, da bruhne tudi, če podre več kot 2 kupčka. Tako zdaj vedno podre samo 2 kupčka, potem ga pa dam hitro dol, ker bi pri naslednjem 100% bruhnil.

No, tako je pri nas...

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?