Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2006 22:41:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 5.8.2006 22:55:26
|
|
|
|
sanasan
|
ej, radha, midve se pa fajn izmenjujeva na forumu, ravno sem ti odgovorila na drugem področju... ja, dedc se izobražuje (upam, da ne tudi na istem področju kot jaz zdajle ) , pa svojo žlahto je šel mal prekontrolirat... kako je pa za , če ima ženska med sexom kroglice? a je to sploh možno? pa ne se zgražat, sem še v kameni dobi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2006 23:15:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 5.8.2006 23:24:06
|
|
|
|
sanasan
|
ja, Radha, se mi tako frka, da že ženske zasledujem ja, če bi se pa moj spomnil kje drugje 'orat', bi ga pa kar katapultirala v kako drugo osončje... ja, mislila sem, da je možno imet kroglice tud med sexom, pa sem premišljevala, kako to moški občuti...ni kaj, noč ima svojo moč (s hormoni vred).... se moram pozanimat, da ne bom v kakšnem rumenem tisku pristala - da ena bjonda kroglic ni mogla več ven dobit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2006 23:27:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 5.8.2006 23:28:13
|
|
|
|
sanasan
|
zgleda, da kroglic ne bom rabila, moža itak tako malo vidim, da ko se prikaže, sem vedno takoj za
|
|
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 5.8.2006 23:34:14
|
|
|
|
sanasan
|
ja, o prstanu sem tud že razmišljala, samo, hm, kaj pa vem...se mi zdi, da se zelo boji za svoje 'bogastvo', pa ne vem, če ga bom uspela prepričat za tole stvarco...ah, ga bom poskusila presenetit... ja, pa glej, da te moj ne odkrije , sva imela pred časom eno (zanj) resno debato, ker sem toliko visela na rr, da je mislil, da sem si omislila kakega ljubimca...
|
|
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 6.8.2006 11:58:35
|
|
|
|
KIRA
|
jaz nimam nič razen vibratorja in lisic. pa še to dvoje uporabljam le ene 2x letno. ni mi všeč ni "ta pravo". raj potrpim, pa mi je z mojim tolko lepše. vibratorji pa so različni - po okusu. vzemi ga v roke, pa boš videla, kaj ti je všeč. vse ostalo je brez zveze da ti razlagam, ker sama najbolj veš, kaj ti paše.
|
|
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 11.8.2006 16:00:12
|
|
|
|
lu155
|
se podpišem pod KIRO! ker te "šare"je že full....meni je vibrator uredu za kdaj japonske kroglice....enkrat sm probala...se mal s tistim igračkat...pa mi full..ni blo všeč!
|
|
RE: vibrator, japonske kroglice..in še kaj 13.9.2006 17:35:39
|
|
|
|
nina malina
|
Japonske kuglice so zakon!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?