Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nošenje po stopnicah navzdol 5.8.2006 19:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, jaz tudi nisem tega opazila, nimam pojma, zakaj bi to bilo tako.
|
|
|
|
RE: nošenje po stopnicah navzdol 5.8.2006 21:03:13
|
|
|
|
livia
|
Eya, sem ti že včeraj napisala odgovor, pa ga ne vidim. Bog ve, kam se je zgubil. V glavnem, da se ponovim: Tašča mi je pravila, da je njena hči vsakič, ko je videla stopnice jokala ali pa ni hotela dol po njih. Šele po parih letih so ugotovili, da gre za strah pred višino. Zadevo so rešili tako, da so jo postopnicah nosili in sicer močno stisnjeno proti sebi. Še danes (stara je 35 let) jo je strah višine, ne mara hribolaziti, kolesariti, smučati, drugače pa živi normalno. Mogoče je tudi tvojega strah višine. Opazuj ga in mu pomagaj ta strah prebrodizi. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: nošenje po stopnicah navzdol 6.8.2006 20:20:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Naš se čisto normalo obnaša, ko gremo z njim po stopnicah (v vsakem položaju). Pojma nimam, zakaj bi se otrok napenjal na poti po stopnicah navzdol. Mogoče ga pa nevede stiskaš za trebušček? Ne vem...
|
|
RE: nošenje po stopnicah navzdol 6.8.2006 23:01:22
|
|
|
|
natalia
|
pri nas je isto. zdaj ko je starejša, pa je tega vedno manj. jaz mislim, da je to od strahu pred višino, ki pa ni nujno, da jo bo spremljala celo življenje. mogoče je prehodno. predlagam ti, da jo neseš tako, da ti gleda čez ramo - nazaj. lep pozdrav
|
|
RE: nošenje po stopnicah navzdol 6.8.2006 23:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša se nič ne napenja. Kaj pa vem, mogoče je pa res strah pred višino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?