KIRA -> RE: Prekmurska vas-terme3000 (5.8.2006 14:08:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elanor Včeraj smo se vrnili iz dopusta,ki smo ga preživeli v prekmurski vasi-terme3000.Vrniti bi se morali danes,a smo dopust skrajšali,zaradi slabega vremena in predvsem zaradi nečistoče in določnih napak,ki smo jih doživeli v apartmaju.Naj povem,da ni bil med cenejšimi.In tud mi nismo tako zlo občutljivi.No,v apartmaju so nas pričakali: *odstriženi nohti in lupine od kuhanih jajc-na terasi *lepljiva ograja na stopnicah *smrad v kuhinji,da nihče ni mogel ničesa jesti *v otroških sobi nevem,kaj je bilo narobe s posteljo-z sestro naju je obe tako srbela koža,da sm se jaz po nogah in po lasišču skrampala do krvi,čeprav sem bila pred tem sveže stuširana *v kuhinji je manjkal velik del posode,katera naj bi bila v app. po seznamu-ni bilo kozarcev,krožnikov,friteze,nožov,posode... *brisač sploh ne hodijo menjat In potem na bazenih: *spolska tla-nešteto krat mi je spodrsnilo *v "nafta" bazenu kar plavajo koščki človeške kože-fujjj... Sej ni blo vse tako slabo-osebje se je trudilo.Sam zaradi določenih stvari ti mine do takšnega dopusta.Sedaj se doma počutim kot v raju.In prekmurska vas me več ne vidi. na ta je pa dobra. si lahko moj blog prečitaš, se lahko primerja z nšim dopustom pred leti. piši pritožbo, pa čemaš slike, jihprilimaj. zahtevaj povračilo vsaj dela denarja.
|
|
|
|