plenice 2 ali 3/ huggies (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

*karina* -> plenice 2 ali 3/ huggies (5.8.2006 11:30:10)

Kdaj ste zacele uporabljati pampers st. 3 al pa katerekoli druge. Nas mali ima 4.5 kg pa ne vem ali naj se naprej kupujem 3-6 ali 4-9 plenice. Ali naj kupujem trojko, ker se mi zdi da ga zadnje case ze bolj drzi elastika okoli stegen, poznajo se mu robovi?

Zanimajo pa me se huggies plenice, ali so fejst drazje od pampersk in na kaj je treba pazit, katere so dobre? Kaj to pomeni huggies zelene, te so precej pohvaljene tukej na forumu.

pravljica -> RE: plenice 2 ali 3/ huggies (5.8.2006 11:45:58)

jaz prisegam na huggies, so mi boljše tudi od pampersk activ fit...trenutno imamo 4 zelene...če se ti zdi, da so mu premajhne, kupi večje...jaz sem menjala, ko so začele spuščat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

benika -> RE: plenice 2 ali 3/ huggies (5.8.2006 14:32:30)

Mi smo presedlali na Pampers 3 (4-9 kg), ko je imel mali cca. 5 kg. Po moje se ti bolj splača kupit plenice od 4-9 kg in ne one druge. Verjetno se ti bodo zdele malce velike, ampak brez skrbi, ni panike.

Huggies plenice mislim da so cenejše od Pampersk. Mi smo uporabili le en paket (roza barve), pa smo bili totalno nezadovoljni. Na splošno pravijo punce, da so zelene bolj kvalitetne.

barbara b -> RE: plenice 2 ali 3/ huggies (5.8.2006 14:49:55)

Jaz uporabljam modre Huggiske in se zelo zadovoljna z njimi. Tudi cenovno so ugodne. [sm=bravo.gif]

SaaS -> RE: plenice 2 ali 3/ huggies (7.8.2006 13:23:44)

Mi smo skoraj vedno zamenjali pri spodnji meji. Torej na 4-9kg, ko je imel mali 4kg.

Stran: [1]