Anonimen -> tašča da te kap (4.8.2006 22:53:03)
|
Moram se potožiti. To kaj je do sedaj "skuhala" meni, sem že kao pozabla. Zaj pa se ji je že čisto sfuzlalo! Torej na kratko: Kot vdova je pred nekaj leti spoznala zdomca (prav tako vdovec). On ima v tujini dva odrasla otroka s svojimi družinami. Kmalu se je preselil k njej in tako ga seveda sinova 1× na leto obiščeta (med dopustom, ker so full daleč od nas). In ravno sedaj je en sin z ženo in 3 otroki pri nas. Ko so se pripeljali 1600 km daleč je ona sedela kot kup gnoja! Jaz sem jim prinesla stole in pijačo! Potem so drugi dan prišli iz bazena in lačni kot volki seveda. Ona pa zopet nič. Ko jo je starejši otroček prosil za kruh, mu je rekla, da ona ni njegova dekla in naj si sam vzame! Meni je kar slabo! Njen partner (v.d. tast) pa to vse mirno gleda. Za mojega in od svakinje malega pa on vedno skrbi kot za svoje vnuke in jih tudi tako kliče! Meni je grozno nerodno in poskušam pač streči po svojih močeh. Ko sva bila midva z mojim pred tremi leti pri njih, so za naju poskrbeli tipitopi. No še to, ko pa pride svak (njen zet), ki je doma 100 metrov od nas, pa skače in streže kot zmešana. Je res prava [sm=pujs.gif]! Vsa sreča je, da ti reveži spijo na našem vikendu in da niso čisto odvisni od nje. Žalostno.
|
|
|
|