|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stara vprašanja sam.....
4.8.2006 20:39:44   
Anonimen
Pozdravljene!

Imam neki vprašanj, verjamem da so že miljonkrat obdelana sam men ni nč jasno.
user posted image mi zamuja 7 dni,pa mi običajno nikol ne.
Drugi dan ko je zamujala sem naredila test, sam nism počakala do jutra ampak sem ga naredila popoldne k nism mogla potrpet in je bil negativen.
Drugač glih ne vem da bi imela kakšn znak user posted image , edin mal bl sm utrujena k drgač sam to je lhku tud vreme krivo, no pa zadnjič me je v trebuhu zabolel k sm neki težjega dvignila aja pa nonstop hodim na vodo.
Zdej pa res ne vem kaj nej si mislm. A nej nardim še en test al pač počakam da pride user posted image če pride.

K drugač pa prejšni mesec nisva načrtno delala na user posted image , v bistvu sva pazla ta mesec pa sva nameravala začet resnouser posted image .
A je sploh možno da tko zanosiš? K drugač že devet let prakticirava tako "kontracepcijo" pa ni blo nikol nč.

Najlepša hvala za vse odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stara vprašanja sam.....
4.8.2006 23:01:56   
ANA_P
karin24, jaz bi na tvojem mestu še enkrat ponovila test z jutranjim urinom. Želim ti da zagledaš user posted image  in da se ti ne bi bilo potrebno obremenjevati in srečevati s takšnimi oriblemi kot se večina na tem forumu - z mano vred
Držim pesti. Pa sporoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2006 13:51:31   
Anonimen
negativen

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2006 23:12:02   
pupica25
Pozdravljena !

Meni se je prejšnji mesec podobno zgodilo. drugače sem imela redne menstruacije, tak na 28-29 dni. in ko mi je prejšnji mesec zamujala že kake 3 dni sem šla delat test (CB, ki bi naj bil eden izmed najtaboljših) in je bil negativen. sem pa nonstop hodla na vodo, pa neke slabosti sem mela, pa šikalo me je v predelu jajčnikov, itd. Ker je bil test negativen, mi ni blo več čisto nič jasno. No, po 5 dneh sem dobila menstruacijo, tak da z želeno nosečnostjo ni blo nič.
ti ˝nosečniški znaki˝ so bolj ali manj samo naša psiha in želja po dojenčku, ker v resnici bi se naj pojavli šele ko smo že nekaj časa noseče (kakšen mesec, dva in nič prej). sem pa brala mnenje ene ginekologinje, ki je rekla, da se ne splača dela testov, če ti menstruacija ne zamuja 7 dni.

upam, da sem ti kaj pomagala, pa veliko sreče in čim prejšnjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2006 9:38:40   
Anonimen
Ja sej vem da psiha marsikej nardi sam midva sva šele začela razmišljat o user posted image oziroma nej bi po user posted image začela delat na tem. Tku da ne vem, sama mislm da ni psiha kriva sam kaj jst vem kaj mam jst v podzavesti pa sploh ne vem.

Pa nism upala da je ne bi blo k sm bla 100% da itak bo ane k zmeri do zdej sej ni blo nč drgač.

Mi pa dns zamuja 9 dni. To se mi pa res še ni zgodil.

A mogoče lhku ktera napiše kaj bi lhku bil še vzrok za to. Ne vem mogoče živci (menjavam službo) al kej podobnga. K men do zdej res še nikol ni zamujala.

Hvala

(odgovor članu pupica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2006 10:06:04   
ANA_P
Jaz še ti vedno predlagam, da še enkrat narediš test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2006 11:55:30   
pupica25
Najboljše da narediš še enkrat test ali pa še boljše, da greš k svojemu ginekologu, pa da ti on naredi urinski in krvni test. Dosti sreče !

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2006 15:04:26   
Anonimen
Bom naredila še en test. Če pa še do konc tedna ne bo nič pa do zdravnice.
Bom poročala!

Pa hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu pupica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2006 22:52:28   
ANA_P
Držimo pesti za user posted image  in da ni nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2006 23:43:21   
Anonimen
Prišla user posted imageuser posted image

Ah. Saj se mi je zdel da je prelepo da bi blo res. Se bo treba mal namatrat prej.

Ja nič še par dni pol pa veselo na delo user posted image .

Hvala ker ste držale pesti. Kar še naprej jih dejte.
Jaz jih bom pa za vaju ok?

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2006 23:44:55   
pupica25
Dost sreče ti želim Karin24. Jaz je ne čakam enkrat ta teden, samo je tudi mene že vnaprej strah razočaranja.  upam, da boma vseeno obe kmalu srečkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2006 15:11:59   
Anonimen
pupica tud jst držim pesti zate.

Mogoče bo pa pomagal, škodit itak ne more.

Upam da se kmalu javiš z srečno novico.  Najboljš da že kar ta al pa drug tedn. Jst se ti pa čez kkšn mesec pridružim user posted image .

Čau

(odgovor članu pupica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?