|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj greste naslednjič na IVF?
4.8.2006 16:58:20   
pika74
Jaz mislim, da bom šla decembra.

Kaj pa ve?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj greste naslednjič na IVF?
5.8.2006 12:42:59   
pika74
v mislih sem imela tiste, ki čakate na "drugi krog":

...kopiram iz seznama IVF-jevk...

ŽAL ČAKAJOČE NA DRUGI KROG:

Ronni (vzrok: ♀, LJ, 1. poskus januarja 2006, marec 2003) - zdravniki zatajili
BettyRR vzrok: ♂, 2. poskus ISCI - januar 2006) 
Mojca9000 (vzrok: ♂, MB, 1. ISCI marca 2006, maj 2003) - IUI  
Mišaa (♂, LJ, 1. poskus marca 2006, ?)  
tempelj (vzrok: nepojasnjen, LJ, 1. poskus aprila 2006, februar 2003) 

nenitra (vzrok: ♂, LJ-Reš, 1.poskus-Klomifen, ?)  

pikovit (vzrok: ž, 4. poskus maja 2006, ?) 
zigkar (vzrok: ♀, LJ, 2. IVF maja 2006, oktober 2005 

Pika74 (vzrok: ♀, LJ, 1. IVF maja 2006, junij 2000)
cegelčica (vzrok: ♂, ?, 1. poskus maja 2006, ?)
Špelka (vzrok: ♀, LJ, 1. IVF maja 2006, november 2003)
Ija (vzrok:♂, LJ-Reš, 2. ISCI maja 2006, julij 2004) 
Tepka (vzrok: ♂?, ?, 2. ISCI maja 2006, 5 let) 

ona78 (vzrok: ♀, PO, 1. poskus, oktober 2004) - še vedno ni čisto znano kako se je končal njen postopek user posted image
Skorpija (LJ, 1. poskus, avgust 2004)
neni (vzrok: ž, LJ, 5. ICSI maja 2006, po treh letih)
Čiška (vzrok: m, LJ, 1. poskus junij 2006, po 33 mesecih)

< Sporočilo je popravil pika74 -- 5.8.2006 12:43:20 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 17:05:40   
kapica
Pika, najverjetneje septembra, z zamrznjencki.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2006 9:29:14   
Skorpija
user posted image  so rekli, da po treh M... In jaz čakam še taprvo, tako da tam nekje novembra ali pa decembra. Smo imeli doma par šokov, pa mi je tečka spet nekam ušla. Torej takrat nekako kot ti Pika - mogoče se pa vidiva user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2006 12:10:54   
Špelka
Še jaz - po dolgem času natipma par vrstic...

Torej - uradno nej bi šla v 2. poskus novembra (so rekli, nej začnem klicat). Ampak razmišljam, če bi sploh še šla. Če se ne bi enostavno prjavla za mednarodno posvojitev. Ker moram priznat, da me je 1. postopek čist izmučil - tako telesno, psihično pa res čist. user posted image  In ne vem, če ima vse skupaj še smisel pri toliko revežih po svetu. No, vsekakor tud to ni ziher. Samo to sem po mojem hotla povedat, da za enkrat še ne vem. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2006 16:02:07   
tepka
no punce mal sem nazaj prišla,

sem se kar malce odsotnila z foruma. sem bolj brala ker se mi ne da tipkat.

jaz grem čez 14. dni k Rešu pol pa bomo videli kaj in kako.

sva se odločila da enkrat še greva potem pa malo pavze (kakšno leto)

potem pa spet v boje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2006 19:14:26   
kapica
Spelka, dej no. A bos kar vrgla pusko v koruzo? Pa po prvem poskusu. Saj vem kako je. Zmuci te dobesedno
tako kot si rekla, ampak a mislis da ni vredno se malo poskusit? Vsaj enkrat se.

Ne vem, res dobro premisli. Kolikor mi je znano, tudi posvojitev ni tako enostavna.

Vzemi si raje se malo casa, sprosti se, uzivaj se malo, potem pa mogoce v nov postopek.
Poleg tega, pa ob cvekanju z drugimi ivf-jevkami  se da marsikaj prenest, ali ne?

Drzim pest da najdes moc za nove ovire in podvige.

LP 

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tepka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2006 20:48:27   
pikovit
Špelka tole je bila zelo lepa gesta s tvoje strani kar se tiče otrok.Vendar ti povem,da je tolk enih stvari,priprav,branja in ostalega da se boš premislila in boš raje ostala pri IVF.Ne vrzi puške v koruzo šele prvič si bila.Pred sabo imaš še nekaj postopkov.Jaz sem porabila že vse 4 pa 2krat sem imela zamrznjenčke pa še sedaj ni bilo nič.Vendar grem septembra oz. oktobra spet in to brez pardona sem kot tankuser posted image .Vse bom povozila in vem da mi bo na koncu ratalouser posted image .Mogoče bi pa lahko šla na spontan ciklus če imaš to šanso.Namreč zadnjič ko sem bila pri dr.Tomaževiču mi je rekel da je bolje da gremo najprej na spontance in potem na hormone-strup za telo.To se uporablja v skrajni fazi pa ne narobe razumet.To so besede doktorja.Mi je dal malo za razmislit tako da sem se odločila da grem v spontan postopek.Mogoče pa rata.Se bom pustila presenetiti.
Špelka le pogumno naprej pa boš videla da bo ratal.

Evo moj odgovor na vprašanje: septembra ali oktobra na spontanca.Punce držite pesti da bo kajti tu je baje še manjša možnost.
LP PIKOVIT

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2006 20:51:26   
Špelka
Uh, punce, hvala za tolažbo - me je kr mal v dobro voljo spravlo.... user posted image  Torej... ne me narobe razumet - jaz še zdavnaj nisem vrgla puške v koruzo, samo tolk zlo sm odklopla tole željo po naraščaju, da govorim čist idealizirano in nepremišljeno... Sej vem, da je treba pri stvarh vztrajat, samo - kolk dolg? user posted image  Ma j, ne bom vas zdejle še s tem mučla. Pikovit - tebi tako kot vsem ostalim držim psti, da tokrat resnično uspe... Potem pa še malo realnosti glede SPONTANIH POSTOPKOV... hm... probala sem tud že to. marca letos. Vse lepo in prav - do kao punkcije. Ker te na žalost ni bilo. je pač folikel ušel. In so bili zastonj vsakodnevni obiski Ljubljane in dajanje krvi ene 10 dni. Ja, tko to je s spontanimi. Če mene kdo vpraša je stvar še bolj psihično uničujoča kot pravi IVF. Sam spet - kukr za kero. Vsekakor - da bi se le vsaki kooončno izpolnila največja želja! Samo da moja ta trenutek ni user posted image ...... temveč predvsem mir v življenju, ki ga zaradi planiranja podmladka že doooolgo nisem imela. user posted image

Srečno, bejbe! LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ime
samma

rzanima me vaše mnenje o imenih za fantka

Staš (30%)

Tej (17%)

Svit (50%)

Pij (3%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!