NinKa -> RE: vrtec in oblačila (4.8.2006 11:19:42)
|
Ma, sam ne komplicirat.....jaz sem lani ful, ko je šel v vrtec.....kupila sem 4 komplet trenirkice, bodijev mislim, da tut okoli 6 komadov (če se mi kdaj ni dalo prat, je imel itak še rezervo v teh kaj jih ima za doma), potem pa še ene dvojne kavbojke....in to je to.... Za seboj je imel vedno en komplet za preoblečt + drugi rezervni bodi pa zoknčke al pa pozimi zabe. Zab imamo vse skupaj 6 komadov. Aja pa sedaj ko je brez plenic sem že pred meseci nabavila 17 spodnih hlačk ......te se pa res ful hitro ponucajo pri odvajanju... Drugače pa je moj strah da je premalo vsega čist odveč, ker so ble v vrtcu zlo pozorne na lulanje in so jih redno preoblačile.,.....mislim, da je v celem šolskem letu prisel 3 x preoblečen v drugi kompletek iz nahrbtnika. Ok, sem se razpisala....sedaj vem, da je dovolj , če preračunaš za vsak dan ene hlače, pa rezerva 1 komad. Al pa še manj, sam boš mogla malo večkrat prat, ampak v vsakem primeru pa ne vsak dan. Jaz perem belo 2 x na teden, barvno pa pol čez vikend in je čist dovolj.
|
|
|
|