Marogica -> RE: prostori v novi hiši (14.8.2006 23:25:36)
|
Če bi jaz gradila hišo, kar pa najbrž ne bo več možno(najprej sva živela v moževi, sedaj v hiši mojih staršev), bi vsekakor gradila pritlično hišo, da ni stopnic na stara leta. To je bil tudi razlog, da sta šla moja starša iz hiše. Drugo, nebi nikoli več imela velike dnevne sobe, ker je to dandanes neumnost. Včasih je pomenila dnevna soba prostor, kjer se je zbrala družina, gledala TV itd, poslušala radio...., danes pa je to samo še prostor, ki se napolni ob res velikih obiskih, ki se zvrstijo ob kakšnih osebnih in drugih praznikih. Iz tega izhaja tudi tretja sprememba-naredila bi večje otroške sobe, ker so otroci vedno več v sobah. Tam imajo svojo TV, svoj računalnik, svoje CD-playerje-tam preživijo večino svojega dneva. Četrta stvar je spalnica, ki bi bila minimalna(torej postelja, nočne omarice-pa konec), saj preživim v spalnici maksimalno 8 ur. Kot dodatek pa garderobno sobo(ki jo na srečo imam). In zadnja stvar bi bila klet. Je v bistvu ne potrebujem, pa zopet so stopnice problem v bodočnosti. Raje majhen dodaten prostor ob garažah, kjer bi se spravljale stvari kot so kosilnica, grablje..... Shrambe v kleti pa tudi ne potrebujem, ker se mi ne bi dalo hoditi v klet po mleko, pijačo.....Raje majhen prostor kar pri kuhinji, da je bližje in bolj priročno. Tebi pa želim čimprejšnjo vselitev in dobre živce.
|
|
|
|