KIRA -> RE: Vprašanje (5.8.2006 12:17:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Se strinjam s primozo. Nore profesorje je treba spraviti tja, kamor spadajo, ven iz šol. Dajte pritožbo, naj gre stvar naperej. Pomagajte otrokom. se strinjam popolnoma s splišni. predvsem ker iz izkušenj govorim, da te učitelj, ki te ima na piki, zajebava do kraja. ne pozna meje. mene je "****" ena učiteljica v srednji šoli, ker ji nisem bla všeč... cel let sem se težko vlekla skoz matematiko, pa poslušala vse in svašta, na koncu sem pa morala na popravnega. in me je vrgla. zanalač. kaj pa vem kaj jo je pičlo. pa sem menjala šolo, sem morala ponovit razred in jim pokazala, da znam matematiko, da me je zanalašč spakirala. že prvi test sem pisala najboljšo oceno v razredu. tisto leto sem bila brez kakega posebnega truda v matematiki odličnjakinja. vsa leta prej sem pa komaj prigurala skoz letnik. nisem se pa tisto 1 leto učila čisto nič matematike. čisto resno. prisežem. nič več nisem znala konc leta, kot pa na začetku, saj sem snov že poznala. pol, ko sem pa šolo uspešno skončala, se mi je pa ob eni priliki (smo se srečali v mestu) njen mož javno opravičil. ona ni imela jajc za kaj takega... pred mojimi starimi starši, pa nekaj drugimi judmi je javno priznal, da je to naredila namerno, sam da me zlifra. LP
|
|
|
|