Revije (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Beti S -> Revije (2.8.2006 16:32:30)

Kaj pozna katera še kakšno dobro revijo razen Mama, Moj malček Nosečnost, Novorojenček?
Rada bi se na katero naročila. V prvi nosečnosti sem bila naročena na revijo Mama, sčasoma se začno teme ponavljat. Rada bi kakšno drugo ma nevem katero.
Kaj ste prebirale, kaj priporočate, lahko tudi knjigo

mtina -> RE: Revije (2.8.2006 18:00:12)

Hej!

Jaz sem prvič noseča in ravno nesem naročilnico na revijo Mama  na pošto. ali si bila v enem letu zadovoljna?

LP, Tina

lu155 -> RE: Revije (2.8.2006 18:20:46)

jst berem moj malček...mi je super revija..pa nosečnost!

Anonimen -> RE: Revije (2.8.2006 18:28:30)

Če hočeš, ti prinesem kakšno hrvaško....

Beti S -> RE: Revije (3.8.2006 15:07:26)

mtina!

Zelo sem bila zadovoljna je veliko koristnih svari noter. Jaz sem si vse revije shranila pa še vedno kaj pogledam vanje. Odvajanje od dude, od plenic, pa kdaj na rolerje, kolo, to smo potrebovali letos pa so mi revije zopet prišle prav.
Tako da ne vrzi jih stran.
Pa lepo branje in nosečnost ti želim

Sandra* -> RE: Revije (6.8.2006 10:32:45)

Oj!

Jaz imam naročeno Moj malček in sem zelo zadovoljna!

Anonimen -> RE: Revije (6.8.2006 14:23:28)

Tudi jaz imam Mamo,...sva jo dobila od moje prijateljice in njenega fanta celoletno naročnino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.8.2006 10:33:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mtina -> RE: Revije (8.8.2006 15:48:01)

Ja. to je že res; samo jaz imam vseeno raje papirno obliko. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

piscancek -> RE: Revije (8.8.2006 16:10:46)

js sem tud naročena na mamo, mi je ful fajna. sem si pa kupila tud veliko ostalih revij o nosečnosti, moj malček, supermami, otrok in družina,....pa ti lahk rečem da se članki vsepovsod ponavljajo.
Med knjigami pa ravno prebiram_:
-dojenje in materinstvo iz srca - ksenja šoster-olmer
-izziv poroda - eva hrovat-kuhar
- vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu- mayo clinic
-nega matere in otroka
pa še en kup drugih knjig, pojdi v knjižnico, jih imajo kr veliko

mlada novinarka -> RE: Revije (5.5.2011 12:33:20)

Pozdravljene!
Sem študentka novinarstva in raziskujem revijo Moj malček. Če katera bere to revijo in je pripravljena prek maila odgovorit na nekaj kratkih osnovnih vprašanj, naj mi napiše. Prosim pomagajte, saj brez tega ne morem dokončati naloge. Ne bo vam vzelo veliko časa :)
Hvala in lep pozdrav.

Stran: [1]