|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Starost
8.8.2006 23:53:44   
Pandica
MATEJCK,

dobrodošla user posted image  . Jaz sem stara "že" tudi 27 let pa še nimam user posted image  . Sama si ga blazno želim, moj dragi pa mislim, da še ni pripravljen nanj , čeprav je dal par mesecev nazaj pobudo, da bi imela user posted image  si je zdaj premislil, da še nimava svojega stanovanja ( sva podnajemnika ) itd...vedno vglavnem najde kak izgovor zakaj še ne, meni pa se tudi že "meša" zaradi želje po user posted image  tako, da sma na istem. Kak začnem govoriti o user posted image  mi reče naj ne pritiskam nanj, da še imava čas in naj se mi tako ne mudi....Jaz tudi ne vem kaj naj naredim z njim , da bi končno imela tudi mi dva user posted image  ?

Tako, da nisi edina s to težavo....te popolnoma razumem kako se počutiš...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.8.2006 0:19:24   
sanasan
ej, punce ne se preveč sekirat...(sicer vem, da je lažje rečt kot to narest...)
jaz sem rodila pri 32 (skupaj bila 2 leti), pa sem bila v sobi najmlajšauser posted image
sedaj, pri 34, prepričujem moža za še enega, pa ne vem, če mi ga bo ratalo prepričati do 40-egauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.8.2006 8:22:12   
ključek
Pandica, zivjo!
Hvala za prijazne in spodbudne besede. user posted image  
Upam, da se nama zelja po user posted image   kmalu uresnici, upam pa tudi, da se se kaj "slisiva" preko foruma. Glede na to, da imava iste probleme, bova zmeraj nasli temo za cvek, kajne?!
lp, m.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.8.2006 8:30:01   
ključek
Sanasan, tudi tebi hvala. user posted image
Zelim ti, da cimprej prepricas moza, da boste imeli se enega user posted image .
LP, M.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.8.2006 13:50:57   
Ayo
MATEJCK in ostale, jaz sem se ena s podobno tezavo pri 31-ih in ce bi bilo po fantovo se zdaj ne bi delali na user posted image   Zdej kao samo user posted image  brez zascite, pogovarjamo pa se o njegovem napredovanju v sluzbi, namesto o prihodnosti z user posted image .  Moski. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.8.2006 14:05:54   
Anonimen
Meni se zdi, da je moške predvsem strah, ker ne vedo kaj jih čaka, ker so dojenčki tako krhka bitja, da se jih bojijo tud prijeti v roke...

Midva sva že pred leti rekla, da ko bom absolventka bova izkoristila to za materinstvo in pisanje diplome. In sedaj bom oktobra vpisala absolventa, marca pa bom mamica. Drugače pa je tudi mojega strah, sej je malo tudi mene, ker ne veva kaj naju čaka... pa nosečnost, pa porod, pa dojenje,...

Lp, jjasna

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
9.8.2006 14:40:42   
Anonimen
Pandica, MATEJCK, še ena sem s podobno situacijo. 29 let imam, skrajni čas za otroka. Oba s partnerjem si ga želiva, a žal je tako, da je treba pogledat tudi na ostale pogoje (služba, stanovanje, ...). Zaposlena sva oba, živiva v stanovanju, v planu je gradnja hiše, pa še nekaj izpitov na magisteriju me čaka. Kljub vsemu, ta mesec sem še na KT, potem par mesecev "čiščenja". Novoletno željo že imava....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
9.8.2006 14:48:54   
Anonimen
Pandica, MATEJCK, še ena sem s podobno situacijo. 29 let imam, skrajni čas za otroka. Oba s partnerjem si ga želiva, a žal je tako, da je treba pogledat tudi na ostale pogoje (služba, stanovanje, ...). Zaposlena sva oba, živiva v stanovanju, v planu je gradnja hiše, pa še nekaj izpitov na magisteriju me čaka. Kljub vsemu, ta mesec sem še na KT, potem par mesecev "čiščenja". Novoletno željo že imava.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.8.2006 8:10:36   
ključek
ZIVJO!
Hvala za vse prijazne besede, je lepse, ko vidis da nisi sam. Midva z mozem bova tudi zacela graditi hisko in trenutno je pri njemu to ovira, saj je verjetno res tezje delati z trebuhom oz. potem z majhno strucko. Jaz sem tabletke prenehala jesti maja (skupna odlocitev), da se mi telo ocisti, kaj tocno se bova pa pol zmenila...............user posted image ? Res ne vem, a sem optimist in upam na najboljse, mogoce celo user posted image ? Kdo bi razumel moske??!!!!
Lep dan! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.8.2006 17:31:47   
bamby
Jaz sem pa pri 32 letih prvič rodila. Že lani bi delali na drugem user posted image , pa sem morala na operacijo žolčnih kamnov, zato sem user posted image preložila. No, zdaj sem staknila še kilo (po enem mesecu, ko sem šla po operaciji nazaj delat). Zdaj sem stara že 35 let, zato sem se odločila, da vseeno probamo narest še enega, ne glede na zdravstvene težave, ker drugače bom kmalu "prestara", če se bodo problemi vsako leto na novo pojavljali.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.8.2006 9:19:11   
ključek
Bamby, zivjo!
Drzim pesti, da se ti zelja po drugem user posted image  cimprej uresnici!!!!!!!!!!!!
Lep vikend!
m. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.8.2006 9:31:28   
lexl
Punce ne sekirajte se, saj imate še čas. Jaz sem rodila pri 35-ih prvo bebico (moj je bil takrat star 39.), zdaj pa delava na drugi in če zanosim še to leto, bom stara 37 let ko bom rodila drugič. Pa mi je čist fajn. 

(odgovor članu Babyblue)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.8.2006 10:13:05   
noka81
Brez otrok sem še, a v 29. letu starosti. Z redno službo, partner tudi, a ostaja mi breme "podiplomc". Še bo treba delat, a nočem, da mi zaradi faksa uide možnost postati mami. Ima katere izkušnje z usklajevanjem službe, izrednega študija in nosečnosti oz. malim otrokom? Jaz se tolažim, da kjer je volja, tam je moč.

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.8.2006 10:24:41   
ancka1
Noka81!
Je tako kot praviš, če je volja potem gre res vse! Jaz bom v roku 1 meseca diplomirala, imam redno službo ter že nekaj časa kar "aktivno" pomagam/skrbim za partnerjeva šoloobvezna otroka, stara pa sem 24 let. Zelo si želim še enega (svojega) sončka. Sem imela možnost "probe" user posted image , kako se obnesem z otroci. Poleg tega pa še razmišljam o podiplomcu.
Če veš kaj hočeš, imaš partnerjevo podporo in ljubezen, jaz skoraj ne vidim ovir. Odvisno je pa tudi od osebe same. Jaz moram imeti 100 in 1 stvar v pogonu, drugače mi kar nekaj manjka. user posted image

Vsem želim veliko energije pri uresničevanju svojih želja!!!!

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.8.2006 11:23:10   
ključek
Jaz se v bistvu sekiram zato, ker imam obcutek, da z vsakim letom, ko sem starejsa, imam manj zivcev. Nocem pa potem, ko bom enkrat imela user posted image  za vsako malenkost samo vpila in norela. Zivljenje je cedalje bolj hitrejse in noro, in vse veste, da nam to pusti posledice. Lexl, se tebi zdi to res, da starejsi si, bolj si zivcen, kar se tice otrok? user posted image
pozdravcek, m. user posted image

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.8.2006 11:33:40   
ključek
Coccinella, zelim ti, da cimprej zagledas user posted image user posted image  (ker se nisem nikoli delala testa, ne vem, katera barva je pravilna). user posted image
Sporoci, ko bos ena izmed sreck noseck. user posted image
pozdravcek, m. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.8.2006 11:41:21   
lexl
Lexl, se tebi zdi to res, da starejsi si, bolj si zivcen, kar se tice otrok?
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJCK

Naj te potolažim. Sploh ne. No ja, govorim zase. Jaz sem veliko bolj umirjena sedaj. Vem, da sem svoje dala skoz (žuriranje mislim), otrok mi ni v napoto, veliko bolj se mu lahko posvetim ker ne mislim stalno na to, kaj bom zaradi njega zamudila in kako ne morem it v kino, pa še kam...Če bi še enkrat izbirala, bi tudi imela tako pozno otroke.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.8.2006 12:51:42   
Ayo
Hvala MATEJCK za lepe zelje, zelim enako tebi in ostalim puncam, ki se trudijo! Mislim da se user posted image  user posted image razlikujeta po spolu user posted image

Drugace pa je v meni zelja po user posted image   prisla predvsem zato ker se je ljubezen s partnerjem ful prijela in sva se dobro ujela in mislim, da je po tem, ko imas vse vec ali manj urejeno, razmisljanje o user posted image  pac ena stopnicka naprej v partnersekm odnosu. 
Sama sem nekako razmisljala, da nekje pri 30-ih bi lahko pocasi imela ze otroka, drugace pa sem, kot pravi lexl, pretekla leta od koncanega studija pri 24-ih izkoristila za “zuranje” in potovanja in nasploh za stvari, ki jih ne ali pa tezje pocnes z otrokom. In ni mi zal!!
Vse sem dala cez, prav je bilo tako, sedaj se mi pa nic vec ne da, bila bi samo doma…skratka pripravljena bit mamica. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.