Kje so pa vaše šibke točke? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


muki1 -> Kje so pa vaše šibke točke? (2.8.2006 12:54:24)

Trudim se hčerko vzgojiti v skromno deklino, zato jo ne zasipam z darili in raznoraznimi nepotrebnimi stvarmi.
Ima vsega več kot dovolj, oblek veliko podedujem od dveh sestričen,ki sta nori na dekliške cunjice, tak da imam od Benetona, do S Oliverja vse kar hočeš, jaz ji kupujem bolj nujne stvari ( perilo, nogavičke, kakšno majčko, pižamo), pa vmes kaj malega za pocrkljati mojo dušico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ker res ogromno vsega dobimo.
Edino, čemur se pa res ne morem upreti pa so knjigice. Danes sem kar tak spet kupila dve. Pa jih ima že veliko in tudi v knjižnjico zahajava po novem. Ampak vseeno, nisem mogla mimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Če pa tak rada posluša raznorazne pravljice, pesmice,pa če samo pomislim, kakšen užitek je bil meni branje, ko sem bila majhna.
Mislim, da imam to neke vrste bolezen, ali imate ve tudi podobne manije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ?




babylove -> RE: Kje so pa vaše šibke točke? (2.8.2006 13:02:43)

Razprodaje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Oblačila za malega, kupim jih precej. Ampak ne vem, če bi temu ravno rekla šibka točka, saj jih kupujem predvsem zato, da ne rabim vsaka dva dni prat.




Olivija -> RE: Kje so pa vaše šibke točke? (2.8.2006 13:11:33)

Tudi knjige, jih imamo že okoli 100, pa se mi res ne zdi škoda denarja za knjige (sta jih pa veliko dobile od drugih). Pri oblekah se pa zadnje čase mal nazaj držim, ker imata trenutno več kot dovolj.




CUKRČEK -> RE: Kje so pa vaše šibke točke? (2.8.2006 13:13:02)

Jaz sem pa preveč "zdrgnjena"(škrta) tako da šibke točke ne pridejo na svoj račun.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Jančika_ -> RE: Kje so pa vaše šibke točke? (2.8.2006 13:17:04)

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Jaz sem pa preveč "zdrgnjena"(škrta) tako da šibke točke ne pridejo na svoj račun.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Jaz tudi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Maxica -> RE: Kje so pa vaše šibke točke? (2.8.2006 13:19:40)

Jaz bi mu pa kr kakšne igrače kupovala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mož pravi, da jih ima več kot preveč, pa da jih itak nimamo več kam dajati, ampak jaz bi pa kr še kaj nabavila.[sm=zmeden2.gif]
Saj ima knjigic in oblekic tudi polno, ampak pri igračah pa jaz popustim.




Stran: [1]