Talči -> RE: prosim, rabim pomoč (14.8.2006 15:52:18)
|
Pokliči na upravo vrtca, kamor misliš, da bi dala svojega sončka in vprašaj, ali je še kaj prosto. Jaz sem tudi tako naredila, pa mi je rekla, da je pravkar ena mamica odpovedala in smo se lahko vpisali (bilo je v začetku julija). Če pa ni prosto, pa jim reči, če si te lahko zapišejo in sporočijo, če se slučajno kakšno mesto sprosti. Nekateri starši si včasih premislijo in otroka izpišejo. Če ni prosto v najbližjem vrtcu, poskusi drugje, kje na poti proti službi. No, vsaj jaz bi tako naredila. Aja, kako jo vpišeš: ko ti povedo, da je prosto mesto, greš k njim po pogodbo, jo podpišeš in je to to. Potem pa izpolniš še vlogo za znižano plačilo vrtca. Kupiš jo v trafiki in dostaviš v vrtec, ker oni potem to pošljejo na občino, iz občine pa dobiš odgovor. Uvajanje: jaz imam prvi teden v septembru za uvajanje dopust. So mi svetovali, da naj začnemo tako, da sem jaz z njim, potem ga malo pustim, pa vsak dan bolj dolgo, na koncu pa tam tudi spi. Upam, da nama bo v 6 dneh to uspelo, ker potem moram tudi jaz v službo. Čim bolje reši in čim manj solz pri uvajanju vama želim (jaz ne vem, kdo bo pri nas bolj jokal, naš sonček ali jaz..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]..) LP Talči
|
|
|
|