Anonimen -> RE: d (1.8.2006 18:26:10)
|
Verjemi, da nisi edina v takšnem "zosu".Žal je vedno manj služb, kjer se prihaja ob 2h ali 3h domov.Če pa se, pa ima večina še kakšno popoldansko delo, da še malo denarčka steče v blagajno. Tudi moj je do pred kratkim delal na firmi, od 6h-16h, vikendi in vsi prazniki prosti.Pa je bila plača bolj tako tako.Sedaj je pa menjal, dela pri privatniku in to pomeni, koliko ur boš naredil, toliko boš zaslužil.In tako dela po cele dneve, meni se zdi, da pride domov samo še na večerjo in spat, po novem to pomeni tudi vse sobote....samo še nedelje ostanejo.Meni to tudi ni niti najmanj všeč, ker po cele dneve dela, pol ko je pa malo fraj, bi pa tudi malo z kolegi bil, pa je ogenj v strehi. **** je to z šihtom, otrok še nimava, pa že kar vidim kako bo, ko bom jaz z otrokom doma, on bo pa delal še namesto mene, da bomo imeli kaj za v usta dat.Matr nam bo lepo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Naj navržem, da delam jaz povrh vsega v gostinstvu (preko študenta že par let) in se včasih samo vidiva, ko on že spi, ker pridem pozno domov. Torej smo nekateri še na slabšem.Prekleto.
|
|
|
|