Dojenje sede (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Baucka -> Dojenje sede (1.8.2006 15:33:03)

Že ed vsega začetka dojim leže. Tako mi je bilo zaradi šivov najlažje in obe sma se tako najlepše najedle. Včeraj pa sem jo poskusla podojiti sede in ni šans, ni hotla. Stara je tri mesece.

Kaj naj naredim, da jo prepričam, saj bo včasih potrebno tudi sede dojiti.




Erdbeere -> RE: Dojenje sede (1.8.2006 16:49:59)

vztrajaj, ko bo dovolj lačna se bo tudi sede pomatrala, čeprav tudi mojemu veliko bolj odgovarja leže, sede se pa najprej malo pritožuje pol pa le gre 




Pupica -> RE: Dojenje sede (1.8.2006 18:00:46)

Res je kot ga navadiš.Jaz sme tio vedno dojila sede, saj je visela prve 3 mesece non stop na joški, in ne bi mogla nič narediti, če bi leže.Gal pa poje v 10 min in mi ni težko dojiti ga leže. Pa še tko zelo uživam v vsakem posebnem trenutku,ob gledanju malega prinčka kako sesa in se stiska k meni[sm=9nebesa.gif]. No in ko je bilo treba kdaj v sede, se je kar malo pritoževal. Vendar ko je bil lačen in ko je videl, da mu drucga ne preostane, je pojedel tudi tako da sem jaz sedela.Še vedno pa vztraja, jutranje, opoldansko in večerno dojenje v leže.pa pika.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




CUKRČEK -> RE: Dojenje sede (2.8.2006 8:54:29)

jaz sem vedno dojila sede...leže niti pod razno nisem mogla..mi ni pasalo.
sicer sem pa ponavadi sedela na postelji, naslonjena in imel ase skrčene noge...tako je bilo dete lepo "ugleščeno" med moje joške in kolena in ji je očitno prav pasalo. MEni pa tudi.

Če bi ti rada sedaj dojila sede, kar vztrajaj. Se bo že navadil.




Eviii -> RE: Dojenje sede (2.8.2006 9:29:11)

jst si na začetku nisem upala niti pomislit, da bi dojila sede. sem imela cr in bolnišnično okužbo in sm prvi mesec komi hodla. tko da sva se navadla dojit leže. meni to full paše. ko ni druge variante, moreva pač sede to opravit. mogoče se na začetku malo prtožuje, poje pa vseeno.




Alisa -> RE: Dojenje sede (2.8.2006 13:56:46)

Jaz ga dojim že iz porodnišnice sede, ker nama leže ni odgovarjalo, ne meni ne malim.




Stran: [1]