Baucka -> Jok pred spanjem (1.8.2006 15:16:59)
|
Naša Ema je zelo priden otrok, že od vsega začetka zelo malo joka. Stara je tri mesece. Sedaj pa že tri dni zvečer tako joka, kakor da je iz kože dajemo. Lepo se skopamo, pa je vse vredu, ko pa jo hočemo nahranit pa jok, tako da noče niti zize prav zagrabit, samo dvakrat potegne in jok in gledanje okrog po sobi. Ko jo nosim je še vse vredu, ko jo hočem nahranit pa se nadaljuje, nato pa že na rokah joka. Mleka imam dovolj, še preveč. Od začetka že imamo tak večerni ritem, da se modve greva dojit, ati pa po kopanju vse pospravi in prižge malo namizno lučko, ostale luči pa se vgasnejo. Tako je nato tudi zaspala, kar na zizi. Kaj je možno, da jo muči tema? Zadnje dneve smo jo tudi malo selili sem pa tja. Čez vikend smo šli k tašči in je tam spala v tuji sobi (tam se je ta jok tudi začel), v petek je samo gledala okrog in sem jo težko pripravla da je jedla, v soboto pa so že bili kriki, nato se je to v nedeljo nadaljevalo doma in včeraj tudi. Ker imamo podstrešno stanovanje, sva v tej vročini bili čez dan pri moji mami (katera stanuje v prtličju), gor sva se nato šle samo kopat in spat. To sva prakticirale ves prejšnji teden in ni blo problema.
|
|
|
|