Magi* -> RE: kaj vi mislite? (2.8.2006 18:40:03)
|
pojasni nam nekaj na zelo simple način, da bomo bolje razumeli: - ta "bejba" je tvoja sestrična, ki je 7 let od tvojga možakarja starejša in ima 2 otroka in je bivša punca od njegovega (tvoj moški) najboljšega prijatelja? ali gre mogoče za več bejb? - tvoja sestrična ti je rekla, da je s cifre, ki si jo našla pri tvojem možakarju dobivala nespodobna povabila? - tvoj možakar pravi, da mu je ona dala cifro, da bo njen fant nekaj zrihtal? - torej on prej ni imel njene cifre, al kako? - aja, to je prvič že zanikal - dober je, ni kaj;) - zadnjič ti je povedal, da ga je ona pripeljala, ona pa ti je istočasno poslala SMS - sorry, meni se to vse preveč sumljivo sliši - dogovorjeno, če hočeš. ne morem z gotovostjo trditi, da je tvoj dec baraba. se pa še dobro spomnim lastne izkušnje, ko me je tip vlekel za nos par let, jaz pa sem mu verjela oz bolje rečeno sem verjela točno tisto, kar je on hotel da verjamem. hvala bogu, da sem se ga rešila. na tvojem mestu bi pošteno pozanimala o njem, pred bi sploh začela razmišljati o otroku z njim.
|
|
|
|