ne vem kaj je... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tanyak -> ne vem kaj je... (1.8.2006 10:37:08)

pozdravljene,

danes se je moja punčka  (čez 10 dni bo stara 5 mesecev) zbudila s temperaturo 38,2, ponavadi se okoli 7 zjutraj na veliko smeji in se igrama, danes pa je potegnila s spancem vse do 9.00, nato pa je začela jokat in stokat. seveda sem jo vzela k sebi in jo mirila vendar ni bilo nič kaj bolje. zdej bi pa samo spala, vročina ji ne narašča niti ji ne pade, ko se zbudi pa je vsa sitna...a je možno da so zobki? nima nič druga, ne nahoda, ne nič....tudi normalno se dojiva? a ima katera kak nasvet...sem klicala pediatrinjo pa je rekla da je še mal za počakat...




pat -> RE: ne vem kaj je... (1.8.2006 11:35:28)

draga  moja!

poleh vremena, ki tudi vpliva na njo, sem skoraj prepičana, da si sprejeta v naš klub: klub mamic, ki imajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki jim rastejo zobki. DOBRODŠLA!
naša rebeka je stara 7 mesecov in ima 4 zobke, dva sta še na poti... prva dva (prišla sta dan razlike) je dobila ravno v  vaši starosti. hudo je samo to, ker nič ne pomaga. razen veliko tekočine, pa grizkalice, oz nekaj mrzlega za zvečit. naša je začela dajat vse trde predmete v usta, tud naše prste. odvisno kako hitro ji bojo pokukali ven, samo lahko traja tudi do kakšen mesec. želim ti veliko sreče. aha, pa še to - če se bo ponoči zbujala imej pripravljeno tekočino, ker jo zaradi izraščanja močno žeja.
lp, pat




mojcadamijan -> RE: ne vem kaj je... (1.8.2006 11:59:13)

Možno je tudi, da jo boli uho




Pingvinčica -> RE: ne vem kaj je... (1.8.2006 12:28:28)

Naša Tia je takšna kadar jo dajejo zobki. 




BLAŽIKA -> RE: ne vem kaj je... (1.8.2006 15:03:20)

Verjetno so res zobki, uho pa ne verjamem da je ker potem ziher ponoči ne spijo.




Stran: [1]