Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (1.8.2006 9:59:05)

..je bolj primeren. Glede bazenov mislim. Hotel Roža ali hotel Histrion.

Če smo v Histrionu a se lahko kopamoo v tistih bazenih, ki so za News caffe-jem, tam pri apartmajih? Oz. pod koga spadajo tisti bazeni. Se mi zdi, da je tam za otroke, ker so razni tobogani in mali bazenčki.

darjatimci -> RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (1.8.2006 10:31:10)

V laguni Bernardin je zelo prijetno in imaš tudi notranje bazene tako,da nisi odvisen od vremena.Ne vem pa kako je,če si nastanjen drugje ali imaš popust pri kopanju.

Anonimen -> RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (1.8.2006 10:38:03)

Darjatimci, vem, da se lahko kopamo v laguni bernardin. SAmo mi se ni noter za kopati.

Jaz sem imela v mislih zunanje bazene tam za apartmaji zraven lagune bernardin, za news caffejem. Ne vem kako se kličejo in ne vem, če se lahko tam kopamo, če smo v hotelu Histrion oz. če moramo doplačati.

darjatimci -> RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (1.8.2006 10:47:37)

Mi smo se predlani tam kopali,nihče nas ni preganjal,res pa to ni bilo v ful sezoni,ampak septembra.

Anonimen -> RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (1.8.2006 11:01:48)

hvala darjatimci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bonnie_RR -> RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika (4.8.2006 15:49:30)

Lahko se hodite tja kopat, za doplačilo pa ne vem.

Mi smo bili letos v hotelu Vile park, jest smo hodili v Hotel Histrion, kopat pa na plažo pod hotelom Emona (oz. po novem Grand hotelom Bernardin). Tam imajo tudi en otroški bazen z morsko vodo. Je pa za plačat. Če nisi član katerega od hotelov, plačaš tudi prisotnost, drugače pa samo senčnik, ležalnik.

Lp

Stran: [1]