Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU? 1.8.2006 8:54:37
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz se rodila poelti. Ta mali sem oblekla bodi s kratkimi rokavčki in čez en tanek pajacek. p mogoe tanko kapico ali trakec za ušeska.
|
|
RE: KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU? 1.8.2006 9:31:28
|
|
|
|
tinatona
|
Joj za to pa res moraš bit anonimna ja... No pa naj ti odgovorim. Nikar mu ne oblači pliša poleti. Bodi s kratkimi rokavi in kak res tanek pajacek čez bo čisto dovolj. Rajši vzami kako tanko dekico če te bo skrbelo da bi ga/jo zeblo. Pa čimlažji porod ti želim. LP
|
|
|
|
RE: KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU? 1.8.2006 9:53:59
|
|
|
|
asso
|
Jaz pa svetujem le to, da boš videla sproti. Odvisno od dneva. Lahko bo lep sončen topu dan in venih 30°C, ali pa deževen in mrzu dan 24°C in od tega odvisno tudi kako boš oblekla. Mislim, da ti v tem momentu nobena ne bo vedla dati pravega nasveta. Lp asso P.S.: babice ne težijo kako ga oblečeš. Moje niso niti vidli, kako je bila oblečena...
|
|
RE: KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU? 1.8.2006 10:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je odvisno,kakšne temperature bodo na tisti dan. Naš se je rodil na najbolj vroče poletje,domov smo ga peljali na pol oblečenega.Čisto tanko majčko,pa bombažnem pajacku in še je dobil vročinske spuščaje.Doma je pa bil od prvega dne samo v plenički,ker je bilo kruto vroče.
|
|
|
|
RE: KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU? 1.8.2006 18:12:54
|
|
|
|
KaMa
|
Ja, pa odvisno, ali imas klimo v avtu, ali ne. Mi smo Elo peljali na najbolj vroc dan (>30C). Drugace je bla oblecena samo plenicke in benkico pa zokencke (cirkulacija v nogicah se ni najboljsa), za na pot smo ji dali pa se bombazne hlacke in kapico. Pihanje klime seveda ni blo pretirano ali usmerjeno v njo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......