|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU?
1.8.2006 8:52:51   
Anonimen
PUNCE ROK IMAM SREDI AVGUSTA. KAKO NAJ TA MALEGA OBLEČEM KO BO ŠEL IZ PORODNIŠNICE? ČE MU DAM GOR NAJPREJ TANEK BODI BREZ ROKAVOV Z DOLGIMI HLAČNICAMI, PO VRHU PA PLIŠASTE HLAČKE IN JOPICO A BO VREDU, PREVEČ ALI PREMALO? KAKO GA BOSTE OBLEKELE ALI STE GA TISTE KI STE RODILE V VROČINI.  A BABICE KAJ KOMPLICIRAJO KO JIH OBLAČIŠ ZA DOMOV ( BEJBEKE), DA MI NEBI TAM ZATEŽILA DA GA NE ZNAM OBLEČI!!! HVALA VAM ZA POMOČ
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO OBLEČI DOJENČKA V AVGUSTU?
1.8.2006 8:54:37   
CUKRČEK
jaz se rodila poelti. Ta mali sem oblekla bodi s kratkimi rokavčki in čez en tanek pajacek. p mogoe tanko kapico ali trakec za ušeska.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 9:31:28   
tinatona
Joj za to pa res moraš bit anonimna ja...

No pa naj ti odgovorim. Nikar mu ne oblači pliša poleti. Bodi s kratkimi rokavi in kak res tanek pajacek čez bo čisto dovolj. Rajši vzami kako tanko dekico če te bo skrbelo da bi ga/jo zeblo.

Pa čimlažji porod ti želim.

LP

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 9:53:59   
asso
Jaz pa svetujem le to, da boš videla sproti. Odvisno od dneva. Lahko bo lep sončen topu dan in venih 30°C, ali pa deževen in mrzu dan 24°C in od tega odvisno tudi kako user posted image  boš oblekla. Mislim, da ti v tem momentu nobena ne bo vedla dati pravega nasveta.

Lp asso

P.S.: babice ne težijo kako ga oblečeš. Moje niso niti vidli, kako je bila oblečena...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2006 10:29:42   
Anonimen
Res je odvisno,kakšne temperature bodo na tisti dan.
Naš se je rodil na najbolj vroče poletje,domov smo ga peljali na pol oblečenega.Čisto tanko majčko,pa bombažnem pajacku in še je dobil vročinske spuščaje.Doma je pa bil od prvega dne samo v plenički,ker je bilo kruto vroče.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2006 18:12:54   
KaMa
Ja, pa odvisno, ali imas klimo v avtu, ali ne. Mi smo Elo peljali na najbolj vroc dan (>30C). Drugace je bla oblecena samo plenicke in benkico pa zokencke (cirkulacija v nogicah se ni najboljsa), za na pot smo ji dali pa se bombazne hlacke in kapico. Pihanje klime seveda ni blo pretirano ali usmerjeno v njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2006 21:28:00   
NENAJANI
Babice oz. med. sestre ne komplicirajo!
Vprašaj, akj mu-ji moraš obleči in ti bo povedala. Vsaj tako sem jaz naredila. Nihče, ampak res nihče ne ve vsega, sploh pa ne pri 1. otroku in tega se tudi one zavedajo!!!user posted image
Ti kar vprašaj, ti bodo že pomagale!!!!user posted image user posted image user posted image
Lep porod...

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......