zoya24
|
Ojla, pozdraček še od mene, zdaj že na dopustu ta drugi teden in sploh ne morem povedat kako paše . SEm prejšnji teden nekaj še za faks delala, še vedno magisterij pacam, tak da upam, da ga bom zdaj končala, preden grem drugič nazaj v službo. Drugače smo pa mi OK, Žiga zaenkrat zdav, zadnjič v vrtcu sem čist znorela, ker me kliče iz vrtca, da tamal ni nič spal, da je siten in naj pridem po njega, pa še da je rekel, da ga trebušček boli, pol so mu pa dali, zamislite si to, pleničko in mali ful jokal, ker so ga silili, naj se pokaka v njo. A Žiga že štiri mesece suh, brez plenic tako ponoči kot podnevi, nikoli še nobene nesreče, če smo kam šli, ko se peljemo z avtom in ga lulat počaka, da se ustavimo in gremo, mislim, babe zmešena . Res sem čist ven padla. Pa je rekla, pa veste zadnjič mu je enkrat malo ušlo med spanjem (sploh ne vem, kak jim to rata), pa smo ga začele nazaj v plenice dajat, ker ko se zbudijo, sem sama, pa ne morem iti ven, po cote...in to meni ona, jaz pa plačujem 260 eurov vrtca - kaj si ja nor. Pa sem ji rekla, da to mene ne zanima, da vem, da se je to (da mu je malo ušlo) v parih mesecih zgodilo 2-3 krat in da to pa res ne more biti tak problem, da ga preobleče. No pol sem pa rekla, da jih ne vidim več, da ga dajejo v plenice in ta teden grem enkrat v inšpekcijo, okoli dveh ko še spijo, da vidim, če je v plenici, in če je, bom pa čist znorela - kaj se pa to pravi, a zdaj bomo pa spet nazaj na plenice šli ali kaj, ker jima je tako bolj komot . Se opravičujem, ampak sem kar malo ven padla, sem se spet razjezla. No mi imamo jutri Dedka Mraza pri mojmu v službi, pri nas je misli, da naslednji teden, moram preverit. Jutri imam pa tudi pri Pušenjaku še potem ob 20. uri UZ, seveda samoplačniški, da vidim, če je vse OK, pa da še enkrat spol preverimo, da vem, katere barve cotke prat . Smo pa že reorganizirali stanovanje, tako, da imamo zdaj računalnik v dnevni sobi, Žiga ima novo posteljico, pač mladinsko, otroška je zankrat še pri njemu v sobici in jo bo moj prestavil, medtem, ko bom v porodnišnici, itak imamo še čas. No tale peureditev se kar fajn obnese, samo zdaj bi morala še stene pobelit, moram iti v akcijo za kakšnim poceni mojstrom, ker sami se mi ne da, mojmu pa tudi ne. Nanka me veseli, da se počutiš relativno dobro, jaz sem pri teh tednih že pošteno školjko objemala, se sploh ne smem spomnit, se mi pa zdi, da je meni malo pomagal ingverjev čaj. Kety veš kaj, staši pa res ne bi smeli vplivat na vajin odnos, čeprav vem, da je to težko. Jaz tudi njegovo mamo bolj težko prenašam, sploh zdaj, ko sem spet noseča, komaj zdžim obiske pri njih, pa moj celo to ve, ampak tu pač nimama kaj, se z taščo pač ne ujemava, jebi ga. Se pa poskušam prilagoditi situaciji, kadar pač gre, če ne, pa to tudi jasno pokažem in se zprna kot , tudi pri njih doma, si sploh nisem podobna, ampak včasih pa res ne morem pomagat, če ima pa tok glupe..... bom kar nehala, če ne bom spet celo stran natipkala . Sem samo hotela povedat, da to probita čimbolj izključit iz vajinega odnosa, pa bo. Nič zdaj si grem pa en skuhat, ga danes še nisem spila.
|