|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
9.12.2007 10:26:46   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Kaj me jezi! Vse sem napisala,p a me ven vrže! user posted image user posted image user posted image

Bom skušala povzeti....user posted image

Prej sem pravila, da mi je hecno, ker je vsak vikend več ali manj isto - da pišem po večini le jaz. user posted image  Ve totalno izkoristite vikende, pa nimate časa tle viseti!

Danes sem vstala ob 9.30. Kazalo je, da bo teba vstati že ob 7.30, pa sem ji dala flašo mleka in nazaj spat, pa je zaspala še za 2 uri. Me je že jezilo, saj med tednom ne vstane pred 9.30. Po moje voha, da smo doma. user posted image

Včeraj smo se sprehajali 1 uro po temi in ogledovali lučke. Je bilo prav luštno, pa še mrzlo ni bilo tako zelo. Pol smo šli pa še po pice in domov pojesti. Popoldne pa sva z Nejo naredili snežake in snežinke za na okna.

Danes bomo pa še vidli kako in kaj.

Klarika, zate imam eno vprašanje. Ali bi jaz v Moravcih ali okolici (lahko tudi Murska Sobota) dobila kak dober tatarski biftek? Gremo 27.12. s prijatelji gor, pa bi ga na silvestrovo jedli. Od doma ga ne bom nosila, ker bi s usmradil, zato se res priporočam za kake informacije!

Grem zdaj eno kofe skuhat, pol pa kontrolke poravljat.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
9.12.2007 21:41:00   
Kety
Živjo punce!

Me res ni bilo kar nekaj časa na javljanju, sem vas pa poskusilanredno brati. Vmes se je marsikaj dogajalo, med ostalim, smo šli  tudi za vikend v Čatežke. Z možem se še vedno občasno "bockava" zaradi mojih staršev in sem ful v precepu. Ful mi je težko mojim rečt tisto kar jim gre, ker so res fuuuul ne fer do mene, ampak nisem močan karakter in me takoj povozijo, ko jim kaj rečem, doma pa isto počne moj mož. Tko, da sem v vsakem primeru na slabem. Ful mi je "bad" zaradi Timona, ker ima tako rad dedija in babico in ful ne bi mogla prekinit stikov. Ne vem...grozna situacija pač!

Jessy, Petri, super nov avatarček. Kako so že veliki otročički!

Petri, a si me spregledala, ko sem te vprašala za jogi od Davida. Mi smo tudi kupili posteljo od flexa in zdej sploh ne vem kakšen jogi se daje za to starost. Prej je imel neko antialergijsko peno, zdej pa sploh ne vem. Rabi pa sprednje mehko ležišče, pomoje. Na trdem ne spi dobro, ker ga vse žuli (ker je tolk suh).

Petri, čestitke za uspešno vrnitev na delo!

Nanka, kako se počutiš? Ti je že kaj slabo?

Zdej me pa še nekaj zanima. A so vaši otroci tudi tako zgovorni? Timona ni za ustavit in me včasih prav boli glava od nenehnega čeblanja. zdej je odkril, da lahko skoz sprašuje: Mami, kaj pa je to, kako pa to dela,....in potem stopnjuje glasnost na ne več znosno jakost. Da se ti zmeša in to cel dan skoz; mamiiii, mamiii, mamiiiii,....groza. Pa mu skoz dopovedujem, da naj govori bolj potiho in tudi jaz poskušam govort potiho, ampak nič ne zaleže. Če smo kje, ko je kaj na novo, je stvar še hujša. Tolk enih stvari, ki jih mora pokazat in povedat, da komaj sam sebe dohaja. Ko gremo  kam ven jest, je ako glasen včasih, da mi je prav nerodno, pa ga ne znam umirit, da bi bolj potiho govoril. Jao, a imate kak nasvet???user posted image

Šibam spat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
10.12.2007 7:38:58   
nanka
Dobro jutro,
no pa je spet ponedeljek.
Kety, krasno da si se spet oglasila, te kar nekaj časa nismo brale. Ja naša je tudi precej zgovorna, zdaj že prav navihano. Slabo mi je po malem cel dan, nisem pa do zdaj še nič bruhala.

Jessy, kako ste pridne  ko gresta na sprehod lučke gledat, meni se pa ne da hodit ven v ta mraz. Čeprav sem letos obljubila, da gremo v Lj en večer malo po stojnicah pogledat.

Drugače pa imamo v soboto dedka mraza pri meni v službi, drugi teden pri očiju v službi, potem bo pa počasi tako že božič. Komaj čakam, da se začnejo božični prazniki in se ta norija umiri. V službi imamo zabavo 20.12. in takrat upam, da bo padla tudi kakšna božičnica.

Zdaj pa delat...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
10.12.2007 8:33:12   
Tiamo
Jutro,

Kety, danes sem te hotela poklicati, če se ne bi javila.

He, he Kety, a se nisi pred parimi meseci pritoževala, da Timon nič ne govori user posted image user posted image  Evo zdaj imaš čveko. Demi čeblja že tok dolgo, da sem se že navadila, moti me samo takrat k govori z dudo v ustih user posted image  Kar se tiče glasnega govorjenja Timona, pa nevem kaj naj rečem...mogoče skuša s tem pridobiti pozornost...ali pa slabo sliši user posted image to sigurno ni, ker ko sva bile na kavi, je čist normalno govoril in tudi slišal je vseuser posted image  Po moje si skuša s glasnim govorjenjem pridobiti tvojo pozornost, ker zdaj k je Filip se verjetno počuti zapostavljenega. Tako, da Kety, vem da si utrujena, samo probaj vključiti še Timona v tvojo vlogo mamice.

Jessy ja med vikendom smo vse "kao" posvečene družini, ja pa ja. Jaz sem cel vikend nekaj pospravljala, oprala 4 stroje, zlikala, stanovanje smo pospravili v nulo...šli nismo nikamor. Smo hoteli v mesto lučke gledat, ampak je padal večraj dež in smo ostali "štiri-oglati" (gledali smo TV).

Nanka se še dobro spomnim slabosti v prvih mesecih, men je bilo kar orgn slabo....ampak bi takoj spet prestala te slabosti, samo da bi bila user posted image .

Grem pogledat, če je kaj za delat...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
10.12.2007 9:56:27   
violinski
Dan!

Tut meni je orng slabo, ampak bi si prav želela, da bi bilo zaradi nosečnosti. V resnici sem pol noči presedela na WC, pol noči sem bila pa v nizkem štartu, če bi bilo treba na WC. Danes zjturaj sem spila en Actimel in dva Linexa, bomo videli, če bo pomagalo. Počutim se, da ne bi nič jedla, me pa tko mikajo mandarine na pultu, da ne vem, če ne bom šla kakšno vzet. Pol pa verjetno direkt na WC, spet user posted image .

Kety, tudi mi se soočamo z nonstop čebljanjem, to itak, pri nas sta oba neverjetno zgovorna (le po kom imata to user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ), pri tem da ko Lana govori, je Aljoša itak tiho, ko pa nje ni zraven, pa ima toliko za povedat, da glava boli. Glasen je tudi, samo on ima take štose, da pove en stavek v normalnem tonu, potem pa par besed zakriči, včasih, ko misli, da ga sploh ne slišimo, pa govori s takim ful cvilečim glasom. Zdaj smo ga začeli obračat in mu rečemo, da ga čisto nič nismo razumeli, naj pové še enkrat in to ponavljamo, dokler ne govori normalno. Še najbolj pogosto to upoštevamo takrat, ko kaj 'rabi'. Kak kozarec vode ali kaj podobnega.

Smo pa končno umirili nočno histerijo - je bila očitno lučka v stranišu, ki smo jo pustili prižgano, da jima je preko nadsvetlobe nad vrati svetila v sobo in ga je motila. Čeprav bi se na smrt skregal, če bi jo ugasnili še preden zaspi. No, zdaj imata eno malo nočno lučko, ki sveti samo takrat, ko je v sobi tema in očitno je dovolj dobro. Zdaj moramo odpraviti samo še večerne sprehode - ker se mu ne da takoj zaspati, pride še petnajstkrat povedat v dnevno, da nekaj rabi; haha, zdaj sem se spomnila da tudi Demi to počne; s tem da včasih je on ostal v postelji in kričal - prinesi mi vodo, pokrij me, zamenjaj pravljico, .... zdaj pa hoče vse sam in če kaj rabi se potiho prismuka v dnevno in šele ko ga opazimo, da stoji tam kot en čuk, reče, kaj je prišel iskat. Ma zdaj ko bo hodil spet v vrtec bo itak prej utrujen in zaspal, to se je namreč dogajalo predvsem ta teden, ko je bil nonstop not in se ni imel kje zdivjat.

Tudi z antibiotiki nimamo več niti najmanjšega problema, pojé in poliže žličko user posted image .

Jessy, dej mi povej, kakšna si bila ti okrog oči, ko si imela ta adeno virus - jaz imam namreč že tri tedne hude težave s kožo nad vekami pod obrvmi (ene take nagnusne ekceme, koža se mi v plahtah dol lušči), zdaj pa še to nočno sračkanje, se mi kar zdi, da je povezano???

Grem zdej naprej brat službene maile prejšnjega tedna. Uživajte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
10.12.2007 10:38:37   
zoya24
Ojla, pozdraček še od mene,

zdaj že na dopustu ta drugi teden in sploh ne morem povedat kako paše user posted image . SEm prejšnji teden nekaj še za faks delala, še vedno magisterij pacam, tak da upam, da ga bom zdaj končala, preden grem drugič nazaj v službo.

Drugače smo pa mi OK, Žiga zaenkrat zdav, zadnjič v vrtcu sem čist znorela, ker me kliče iz vrtca, da tamal ni nič spal, da je siten in naj pridem po njega, pa še da je rekel, da ga trebušček boli, pol so mu pa dali, zamislite si to, pleničko in mali ful jokal, ker so ga silili, naj se pokaka v njo. A Žiga že štiri mesece suh, brez plenic tako ponoči kot podnevi, nikoli še nobene nesreče, če smo kam šli, ko se peljemo z avtom in ga lulat počaka, da se ustavimo in gremo, mislim, babe zmešena user posted image . Res sem čist ven padla. Pa je rekla, pa veste zadnjič mu je enkrat malo ušlo med spanjem (sploh ne vem, kak jim to rata), pa smo ga začele nazaj v plenice dajat, ker ko se zbudijo, sem sama, pa ne morem iti ven, po cote...in to meni ona, jaz pa plačujem 260 eurov vrtca - kaj si ja nor. Pa sem ji rekla, da to mene ne zanima, da vem, da se je to (da mu je malo ušlo) v parih mesecih zgodilo 2-3 krat in da to pa res ne more biti tak problem, da ga preobleče. No pol sem pa rekla, da jih ne vidim več, da ga dajejo v plenice in ta teden grem enkrat v inšpekcijo, okoli dveh ko še spijo, da vidim, če je v plenici, in če je, bom pa čist znorela - kaj se pa to pravi, a zdaj bomo pa spet nazaj na plenice šli ali kaj, ker jima je tako bolj komot user posted image .

Se opravičujem, ampak sem kar malo ven padla, sem se spet razjezla.

No mi imamo jutri Dedka Mraza pri mojmu v službi, pri nas je misli, da naslednji teden, moram preverit. Jutri imam pa tudi pri Pušenjaku še potem ob 20. uri UZ, seveda samoplačniški, da vidim, če je vse OK, pa da še enkrat spol preverimo, da vem, katere barve cotke prat user posted image . Smo pa že reorganizirali stanovanje, tako, da imamo zdaj računalnik v dnevni sobi, Žiga ima novo posteljico, pač mladinsko, otroška je zankrat še pri njemu v sobici in jo bo moj prestavil, medtem, ko bom v porodnišnici, itak imamo še čas. No  tale peureditev se kar fajn obnese, samo zdaj bi morala še stene pobelit, moram iti v akcijo za kakšnim poceni mojstrom, ker sami se mi ne da, mojmu pa tudi ne.

Nanka me veseli, da se počutiš relativno dobro, jaz sem pri teh tednih že pošteno školjko objemala, se sploh ne smem spomnit, se mi pa zdi, da je meni malo pomagal ingverjev čaj.

Kety veš kaj, staši pa res ne bi smeli vplivat na vajin odnos, čeprav vem, da je to težko.  Jaz tudi njegovo mamo bolj težko prenašam, sploh zdaj, ko sem spet noseča, komaj zdžim obiske pri njih, pa moj celo to ve, ampak tu pač nimama kaj, se z taščo pač ne ujemava, jebi ga. Se pa poskušam prilagoditi situaciji, kadar pač gre, če ne, pa to tudi jasno pokažem in se zprna kot user posted image , tudi pri njih doma, si sploh nisem podobna, ampak včasih pa res ne morem pomagat, če ima pa tok glupe..... bom kar nehala, če ne bom spet celo stran natipkala user posted image . Sem samo hotela povedat, da to probita čimbolj izključit iz vajinega odnosa, pa bo.

Nič zdaj si grem pa en user posted image skuhat, ga danes še nisem spila.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
10.12.2007 14:36:27   
Pikaču
Kako hitro mine ta vikend, a ne da? Prehitro. Mi smo bili v soboto v Brežicah, v Kiku, pa vam povem, da me tam ne bodo več videli. Tko je blo vse nametano, da nisem mogla niti mimo hoditi, kaj šele da bi kaj našla. Sicer izbira je velika, ampak organiziranost pa .... Našla sem samo nekaj stvari za nečakinje, pol me je pa itak minilo, k sem ratala živčna, pa tamala mi je okrog začela laufat, pa mi je blo res dost. Srečali smo od moža sorodnike, pa smo šli tam na kavico, kakšno rekli in šli naprej v Krško, sem šla v Baby center po stoječi mikrofon za Emo, pa na pizzo smo šli, jupppi. So imeli v gostlini tko fajn kotiček za najmlajše, je bla naša kraljica notri, pol sta pa še dva otročka prišla, je pa k men pritekla. No, sej potlej je šla še nazaj risat, da smo v miru pojedli.

Včeraj je imela Ema Miklavža v vasi, je veliko daril dobila (sladkarije, zvezek, svinčnik, snežaka plišastega), potem smo šli pa na trg lučke samo uč vržt, ker je začel dež padati. Aja, pa tortice smo šli kupit, smo morali potem svečke doma pihat pa vse najboljše smo peli vsi trije. Zvečer smo se šle pa tuširati, pa je bil spet vik in krik, k ji lase umivam, no sej včeri, se je že sama šampon gor dala, sem ji kupila enega od jagode, ampak potem pa nikakor dol šampon spravt. Je blo pa treba spet na hitrco pa je bil user posted image user posted image user posted image .

Danes je moj mož začel delati na drugem delovnem mestu (začne ob 6) in sem jo jaz peljala v vrtec. Je bla zlo razigrana in dobre volje že zjutraj, tko da sem bla zlo vesela in sem jo lepo v vrtec zapeljala in odšla v službo. Iskati jo gre pa ob 15 mož, ker konča že ob 14. Tko da sma vloge samo zamenjala, jaz gre zjutraj, on pa popoldne po Emo.

Naša Ema je tud taka čveka, pa zlo zlo moramo paziti, kaj govorimo, ker je ena mala papiga. Tko ji jaz pravim. Mi imamo na našem repertoarju tud že pidu mater, pa benti bozica. Sej se ve, od kje ji to user posted image user posted image . Drgač pa zelo lepe stavke dela in jo je res prijetno poslušati, če pa ne ve, kako povedati, pa kar neki naklada. Saj da govori. Pa zdej bi vse sama delala in ji tud pustim. Gre tud že sama na stranišče, pa pravi, da bo poklicala, ko se bo polulala ali pokakala, da jo grem obrisati. Trma je že kar neki časa pri nas doma, ampak jo kar obvladujemo tako, da ji ne popuščamo in poskušam takoj na nekaj drugega usmerjat. Zaenkrat mi kar uspeva.  Mi pa kravžla živčke, k hoče zdej čaja ali pa soka pit iz flaške (dudike). Kr neki se je navadla, pa prej ni. Pol jo je pa zagledala, jo pa hoče. Včeri se je pa še vlegla k meni v naročje s flaško, pa pravi da bo pila kot dojenček.user posted image user posted image user posted image Tud prav, sem rekla. Pa je bla dojenček. Pol je pa še dojenčka fotrala pa mu pit dajala.

Tud mi imamo obdaritev v moževi službi v petek, pride Dedek Mraz in je zelo zelo radodaren. Mislim, da bo tud letos. Bosta pa z Emo sama šla na obdaritev, saj imam sama v petek silvestrovanje, pa grem k frizerju.

Zaenkrat tolikouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
10.12.2007 14:47:38   
Pikaču
Zoya24, jaz osebno bi po......, da mi kaj takega naredijo v vrtcu, kakšna plenička neki?!!!! Mislim, da so pa res levi, če vejo, da je otrok brez, mislim, ga nimajo kaj dajati v pleničko.

Me z Emo smo bile dobrih 14 dni brez, pa mi en dan vzgojiteljica pravi, da ji je dala pleničko gor ko je šla spat, ker se je prej že dvakrat v hlače polulala. Pa sem ji lepo povedala, da jo je treba spominjati in da pod nobenim pogojem pleničko gor dajat, zato sem tudi vse pleničke domov vzela. Pa sem rekla enkrat in je ok, sej drgač naše vzgojiteljice so full v redu, se da vse zment. No, sedaj je že 4 mesece brez.

Vzgojiteljice morajo tvojega otroka zrihtati tako kot treba in si ne morejo kar takih izgovorov zmišljevati, kot da je sama in ne more it ven, halllllo, to je stvar organizacije vrtca, in naj tam potoži in ne tebi.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
10.12.2007 15:10:15   
Nončika
alo!

kak je hitro vikend minil. posebej zato, ker smo bili sami doma. moja starša sta šla za čez vikend k enim prijateljem. smo bili fraj in srečni, da smo sami.user posted image

Sirup smo lepo popapcali. danes je dobila zadnjo dozo. čez tri tedne pa še preventivno za ponovitev. kar se pa tiče družinskega jemanja tablet proti glistam. to še po mojem sledi. Noemi in njeni bratranec mata istega pediatra. po treh tednih morata oba dati blato in če bosta pozitivna bomo imeli familiarno jemanje tabletk proti glistam.

nekje sta jih staknila. očitno sta bolj občutljiva na te gliste. se vidi, da sta oba mala drobižeka in prava lažjekategornika.

Pri naših firmah pa ne naši otročički ne bodo imeli Božička. Škoda. Ne pri atiju in ne pri meni. Sicer pa je moja mala že dobila nekaj od fantov v firmi. (sem edina ženska-trenutno ker je sodelavka na porodniški) neki potnik je bil tu in seveda nosijo ta darilca za poslovne partnerje. pa so prinesli triangel in še (ne spomnin se kak je tej stvari ime-to ti je to, ko se v madžarščini spomnim v slovenščini pa ne.) nekaj. in so mi takoj prinesli, da naj tole dam Noemi.

JESSY, bom preverila stanje. Bom vprašala sestro, ona te stvari obvlada. Ti še pravočasno sporočin, če na pa po sms-u.

NANKA, tudi meni je bilo vedno pomalem slabo, nikoli pa da bi bruhala ali obležala od slabosti. še zadnje dni, ko so prenekatere (ki so imele sočasno z mano rok v MS) cvilile zaradi vročine in preostalih stvari. jaz pa sem še vozila, šla do sestrične, skoraj do MB, in podobne. moj se je že tak pizdil, mi je rekel, da me bo na stol privezal.

Božično drevo pa bomo imeli v enem prostoru, kjer je dokaj hladno. nekoč smo imeli tam kurilnico in imamo zdaj kao ropotarnico. zdaj bomo vsaj rahlo pospravili in počistili.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
10.12.2007 15:11:58   
Nončika
Še eno vprašanje za tiste ki imate malčke v vrtcih. KOLIKO VRTCA PLAČUJETE?

LP, KLARIKA

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
10.12.2007 17:18:51   
Kety
Ojoj, meni se kar kolcat začne, ko berem, koliko časa ste že brez pleničk. user posted image user posted image user posted image user posted image  Timon noče bit brez. Sem mu kupila tiste hlačke za odvajanje od plenic, pa se je notri polulal in ga ni nič motilo. Ko ga pa odvijem in ga vprašam, če bo brez pleničke, pa reče, da hoče imet pleničko gor. Zoya, kako je vam tako hitro ratalo? Ko si se odločila, da bo brez, vam je kar v 1 tednu uspelo.Kako je to mogoče?????

Drugače pa je bil danes bolj normalen dan...v smislu Timonovega čvekanja. Smo se ob 12ih odpravili ven (jaz, Timon in Filip) na sprehod. Je bilo super, saj je bil Timon cel čas priden in lepo hodil z mano. Kupila sva pečen kostanj in ga na poti domov počasi jedla. Ga obožuje. Filip je pa itak skoz spal v vozičku. No ob 14ih je zaspal in še vedno spi, ga grem počasi budit, da ne bo zvečer preveč naspan. Filip pa tudi spi. Zdele bo počasi očka prišel domov (tale njegova polovična porodniška (4ure) je vedno daljša od 6ur dela na dan user posted image user posted image user posted image ) in grem pristavit za kosilo!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
10.12.2007 17:51:55   
zoya24
Kety se je Žiga kar sam odločil, da bo brez. V bistvu je bilo bolj naključje. Namreč v začetku poletja smo probali, pa sem  obupala po dveh dneh, sem rekla, da bomo probali še na dopustu. Na morju smo bili skupaj s sestro (Evo1) in Luka njen mali je bil v tistem času že suh, pol pa je Lukata videl kako gre vedno v morje lulat in tam smo ga potem res imeli skoz brez pleničke, razen zvečer in ponoči. Pol pa je čez par dni kar sam rekel da gre lulat, pa doma enako in smo bili suhi. S kakanjem smo imeli par dni probleme, ni upal v kahlico, ampak je to sreči trajalo le par dni, pol je bil pa OK. Čez ene tri tedne smo pa še ponoči nehali dajat pleničko, ker je bila vedno suho. Tak da mislim, da je to bolj njihova odločitev, naše bolj malo.

Danes je pa meni en dolg dan, dopoldne je bilo še OK, zdaj pa komaj čakam, da gremo vsi spat user posted image , sem nekaj zmatrana, pa sploh ne vem od česa user posted image user posted image . Bo že bolje.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
10.12.2007 17:52:30   
zoya24
Aja Klairka mi plačujemo vrtca tam slabih 260 eur, čist preveč, če mene vprašaš.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
10.12.2007 17:54:33   
Tiamo
zoya, pravilno si odreagirala, no jaz moram toook pohvalit od Demi vzgojiteljico in pomočnika, Demi preoblečeta hlače če ji pikica uide...med spanjem sta ji sama odstranila plenico in se še vedno zgodi, da se polulal med spanjem, pa sta mi sama rekla, da ji ne bosta dala gor plenice, edino če jaz hočem, da ji jo dajo. Res moram pohvalit, sem srečna da ima tako vzgojiteljico in pomočnika.  Pri vas Zoya je user posted image , jaz bi šla tudi v izvidnico pogledat, če ima plenico gor med spanjem in potem bi samo na upravo klicala, sploh se ne bi več menila z vzgojiteljico ali pomočnico. V četrtek imam podelitev diplome in čajanko v vrtcu, kaj naj izberem?! Sem se odločila za čajanko, Demina skupina se bo napravila v oblačila odraslih in nas povabila na čaj v njihovo sobo, kok bodo luštni, moram vse pripravit, kamero, fotoaparat, itd... Mi plačujemo zdaj po dveh pritožbah na MOL 168€, drugače bi pa tam okoli 220€. Kety ne sekiraj se zaradi plenic, spet bo tako kot za govor, kar naenkrat se mu bo odprlo in bo začel lulat v wc. Grem malo pospravit in potem počasi zrihtat Demi za spat...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
10.12.2007 22:08:47   
Jessy
Zdravo!
Kar zmanjka mi časa, da bi se javila. Brati pa komaj uspem.
Kety, lepo, da si se spet javila! Praviš, da Timon čeblja. Naša tudi in to ogromno. Tudi meni gre včasih že prav na živce z njenimi vprašanji Kaj pa je to? Zakaj pa je to? Zakaj pa? Zakaj? Kaj? V glavnem, ni ne konca ne kraja. Če pa meni ne govori, pa sama s sabo čeblja. Včasih je res prav naporno. Se pa ne smemo pritoževati čez to in smo lahko samo srečne, da je tako in da so zdravi, kajne! user posted image

Nanka, tudi meni se ne ljubi ravno kam hoditi, ampak ko se enkrat spravimo skozi vrata je prav luštno. user posted image
To, da ti je slabo, mora biti pa zoprno. Meni k sreči niti en dan ni bilo in upam, da mi naslednjič tudi ne bo!

Tiamo, jaz sem tudi celo soboto prala in sušila. Sem oprala kar 4 stroje cunj. K sreči jih od te količine opranih pride za zlikat za pol stroja, ker drugače bi pa znorela.

Violinski, a zdaj pa ti bolehaš? Joj, da le ne bi bilo prehudo in predolgo. Ko sem imela Adeno virus, sem imela oči rdeče (rahlo pekoče), vendar le beloočnice, ostalo je bilo vredu, le proti koncu tega obolenja se mi je na veki naredil en majhen lišajček, ki sem ga kar z bepanthenom mazala in je v treh dneh izginil. Nisem pa imela nobenih težav s prebavo, edino kar je bilo je bila povišana temperatura (malo čez 38) pa boleče in gnojno grlo.
Praviš, da je bila le lučka kriva za histerijo? Joj, ko bi človek to prej vedel, a ne? Pri nas ima pa Neja zadnje čase en kup govora o duhcih. user posted image  Od kje ji to? Nimam pojma, saj ji midva nikoli nisva tega govorila. Zgleda, da je slišala pri tašči ali pa pri moževem nečaku. user posted image user posted image  Tako sem jo mogla prepričevati, da grejo duhci ponoči spat na oblake, ki so daaaaaleč stran. Zaenkrat je učinkovito, se pa skor vsak dan spomni na duhove.

Zoya, ti pa zasluženo uživaš! Kar tako naprej! A za user posted image  imate že veliko pripravljenega? Kaj pa imena? Jutri pa le poročaj o rezultatih! Bomo mislile nate!
To, da si ponorela zaradi pleničk, se mi zdi čist vredu. Zagotovo moraš iti pogledat, če ga še daje v plenice, ker to se pa res ne sme delat. Saj bo otroka čist zmešala!

Jaz sem ji čez vikend ukinila pleničke pri popoldanskem spanju, saj je že zelooo dolgo suha plenička, ponoči pa je še daleč od suhe. Čez dan pa sploh ni nobenega problema in zna tudi par minutk zadržati, ko jo prime. To se nama je ravno prejšnji teden zgodilo v trgovini, kjer nimajo WC-ja in sva mogli na blagajni še 3 stranke pred nama počakati, potem sva še v avto zložili in nato šli lulat. Vse to je zagotovo trajalo 5 min.

Kaj Ema tudi ne pusti izpirati las? Mi imamo tudi vsakič težave. Nikakor ji ne morem dopovedati, da naj dvigne glavo in ji tako ne bo teklo v oči. Mahhhh.....

Klarika, za tatarca so mi na RR svetovale eno mesnico KODELA (al nekaj takega). A to kaj poznaš? Je vredu?

Danes smo spet šle gledat enga dobrega moža in sicer Božička. Ja, pri nas so vse tri natrpali drug za drugim. Današnji je bil pred trgovino Tuš in je bilo izredno zanimivo, za konec so pa vsakemu otroku dali darilo. So dobili eno knjigo z naslovom Slonček, pa vrvico za prstno igro ter igralne kocke. Res lepo darilo.
Zdaj je pa Neja vsa neumna, ker je bil tudi jelenček Rudolf in ji je bil strašno všeč, ker mu je nos piskal...user posted image

Tako je to pri nas....
Zdaj pa grem še malce pred TV gledat gospodinje, pol pa počasi spat!
ČAU BAU

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
11.12.2007 8:32:26   
ery
Ojla,

da se še jaz na hitro javim, prebrat vas itak nimam časa... Bom sproti čez službo... Se moram takoj izkašljat.... jaz ne vem..en dan bom samo ostala doma..imamo novo računovodkinjo, ki je ful pametna, vse nosi naprej ravnateljici , zna obračat besede..skratka na koncu, če je kaj narobe, sem kriva vsega jaz. In ravno zdele sva se z računovodkinjo zdrle, rekla sem ji, da sem dala skos dve računovodkinji, z obena sem se razumela super, kar je bilo nejasno, sva miodve uredile.... Ma škoda besed... Res! In ravnateljica pravi, da sem jaz kriva... grrr..

Drugače sem se pa odločila, da Nike še ne vozim na plesne k Natasixy, čeprav je super. <mislim, da je res še premajhna in to... Sej doma vse ponavlja, ampak na plesnih pa pol že po svoje začne, ostali pa lepo plešejo, ker so le starejši. Jo bom še 3 mesece na telovadbo vozila, pol pa na plesne, če bo hotla-jeseni.

Je pa tudi prehlajenček... upam, da je dans že kaj boljša, včeraj je bila čisto boga. Sem jo pa peljala ustrišt in moram rečt, da je zdej res luštkana, ker je na paža ustrižena...user posted image  No saj moram napopoat kako slikco.

Zdej pa grem delat, da ne bo spet kaj narobe.... Punce lepo se imejte....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
11.12.2007 13:06:11   
petri85
Alo!

Kety, oprosti...res nisem opazila, da si me to že enkrat spraševalauser posted image  Mi imamo iz Ikee čist navadnega (Sultan) za 100€...vsaj za 15 let bo sigurno dober.
Pa lepo, da si se oglasila! Nas je že skrbelo, kako ste!

Pri nas je tudi non stop ZAKAJuser posted image ...res je včasih prav naporno, ko skoz sprašuje,potem pa mu povem, pa še na tisto zakaj postavi...na koncu pa mu rečem zato, pa je srečen.user posted image

Zoya, čist prav si naredila! Jaz se spomnim, da sem jih enkrat na začetku še mal spraševala, kolikokrat gre lulat, pa mi je pom. samo povedala v št., enkrat sem pa še vzgojiteljico ujela, pa reče, da gre vedno, ko ga dajouser posted image Pa sem jo vprašala, če sam nič ne reče (ker doma že od začetka takoj pove, kdaj je treba leteti) in sem takoj na njenem obrazu zagledala rdečico in je rekla hitro" Ne!". Potem je pa v naslednjih dneh kar "čudežno" sam lepo prosil za lulanje. V glavnem sem dobila občutek, da pač sploh nista bili pozorni, ko jima je rekel in lepo čakal, da so šli vsi trije skupaj (namreč samo 3 od 14 so brez pleničk)

Ery, verjamem, da slabi odnosi v službi močno vplivajo na razpoloženje...ampak kljub vsemu upam, da ne trpiš preveč!

Jaz sem pa zdajle skor cel teden doma in seveda, da ne bi preveč uživala, sem v nedeljo fasala vnetje ušesa, tako, da sem na antibiotikuuser posted image  Imam že od rojstva probleme z ušesi, pa zgleda, da še ne bo konca.

Violinski, a ti delaš a si na bolniški?

Aja, Klarika, mi tudi plačujemo čez 200€ vrtca.

Zdajle mal počivam, ko Benjamin spi, pol bo pa spet akcijauser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
11.12.2007 13:23:04   
Pikaču
Vrtca plačujem 160 eur, Ema se zlo fajn počuti v vrtcu, zelo rada gre in se ima super, jaz pa sem tudi vesela, k vidim da je vse ok. Zjutraj komi čaka da gremo. Tko da je bla to res super odločitev, da je šla v vrtec, edino malo nerganja je bilo doma, starši od moža so neki komplicirali. K so hotl da bi bla doma pri njih, k sta oba v penzjonu, pol je pa tašča sredi septembra zvedla, da ima raka. Še vedno pa kakšno pikro na ta račun spustita (npr. kao, zjutraj če jo slučajno vidta, Ema a greš spet v službo???). Sej je plačilo vrtca drago, vendar men zlo velik pomen dejstvo, da se ima malčica v vrtcu super user posted image user posted image .

Danes smo bile pokonci že ob 6 zjutraj, pol smo pa knjigico že prebrale, pa puzzle sestavle, kruh z salamo in sirčkom pojedle, napitek čebelico majo je popila. Je bla kar pridna, a ne?user posted image user posted image user posted image Lakotnik......po mamici.user posted image user posted image

Danes gremo na telovadbo, pol pa zavese kupit, pa varovalo za na posteljo, da dol ne bo padla. Naročila sem pa ravno polico za na steno, da bom kam igrače dala. Super bo, ko bo nared in bo šla Ema notri (drug teden) vse poslikam in vam pokažem.
Jutri gremo ob pol petih na pohod z baklami po mestu z vrtcem. Komi čakam, po moje bo full v redu, gremo vsi trije.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
11.12.2007 14:44:40   
violinski
Evo me.

O, Petri, saj bi pasalo bit še na bolniški, pa sem z vsem rompompomom v črevesju in flekastimi očmi (dobesedno) kar tule in grejem stolček, občasno pa še mal školjko (ah, kje si Tia, spet se o dreku gremo!)

Mi plačamo vrtca 150€ za oba, ampak to je izključno odraz najinih plač, tako da mirno lahko rečem, da bi raje plačevala višjo ceno.

Se nam pa nikakor ne bi izšla računica, v kateri bi bila otroka doma, pa jaz z njima. Starih staršev ni v bližini (100km daleč). Na njihovo pomoč lahko računam samo ob izrednih priložnostih – bolezni, počitnice, .... Pa še to, če se le da, pri bolezni raje ostanem jaz doma, ker to na moje otroke ful dobro vpliva. In glede na to, da so stari starši še kolikor toliko zdravi in imajo svoje rutine in končno odkar so v penzijah svoje brezskrbno življenje brez prilagajanja urnikom vstajanja, hranjenja, spanja,... imajo svoje izlete in potovanja, svoje sestanke in svoje odhode v kino, gledališče,... je absolutno najbolje, da sta otroka v vrtcu. Pa itak sta tako rada tam, imata igrače in igrice in dvorišče in prijatelje in plesne vaje in angleščino – ne morete verjeti, kako je sedaj smešno, ko je Lana ugotovila, kako je slišati angleški jezik, pa poskuša posnemati glasove user posted image

Hihi, berem, Ema, kako se imate fino zjutraj, vam kar malo zavidam. Pri nas je pa vse tako natempirano na minute, zato da ja ne izgubljam dragocenih plus minut v službi, da jih lahko kdaj pa kdaj izkoristim za bolj zgodnji odhod; smo kar malo nervozni zjutraj.

Npr. danes: najprej nobeden od njiju ni hotel vstati ob 6:40 (že 10 minut pozni, ker sem jaz kar dolgo sedela na WC); potem smo prepričali Aljošo, da je zlezel na previjalno desko – ja, seveda, mi smo še vedno v plenicah. Nato sem porabila par minut, da sem tudi Lano prepričala, da mora vstat in it lulat. Potem se je spomnil Aljoša, da bi on lulal na kahlo (je bil že napol oblečen), tako da je bilo treba še to. Po oblačenju ju je težko spravit v jedilnico, pa itak vedno sto let rabita, da se odločita, kaj bosta zjutraj jedla. Če popijeta jogurt ni problema, gre hitro pa še preveč sita nista. Če pa hočeta čokolino ali kroglice ali obročke v mleku je pa pol spet sto let preden to pojesta. No, Lana je danes šla takoj v kopalnico si umit zobe in sedet na hodnik, da se bo obula (tudi obuva se petnajst let, ker bi rada, da jo jaz obujem, pa zna sama zelo dobro), Aljoša se je pa uprl in rekel, da on bo pa doma. Tako da sva nazadnje z Lano štartali sami, sva šli po avto v garažo in ga pripeljali pod blok. Potem tamauček ni hotel v avto (je tudi on hotel v garažo). Pred vrtcem ni hotel iz avta. Popoldne pa ne bo hotel iz vrtca, saj vem, kako je to J

No, v resnici je tako, da bi on povsod rad bil, samo tja se mu ne da odpravit. V tem je tak kot jaz.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
12.12.2007 7:29:21   
Tiamo
Dobro jutro,

Včeraj nisem nič pisala sem imela dela čez glavo, tudi danes ne bo drugače…ampak mi je fino, ker bo vsaj prej minila sreda.

Tudi jaz zavidam Emi, ker se imajo tako fino zjutraj. Pri nas je bila do danes prava groza zjutraj. Demi noče in noče vstat, oblečem jo itak v spanju, potem jo pa sigurno 15 min zbujam, tako da jo žgačkam…Se je zbujala vsa tečna, me brca, tepe, se dere, meče stvari, itd. Včeraj sem v vrtcu naročila, da jo naj zbudijo ob 14, ker je spala do 14:30. Zvečer gre v posteljo ob 19, seveda so prvo prigovarjanja za zobe umit (pa tako lepo si jih je že umivala, zdaj pa štrajka). Potem se uleže, popije prej še čokolino, potem pa 3krat lulat, 2krat kakat…tudi to sem ji omejila, samo enkrat gre kakat in res kaka. Potem jo slišim k se igra do 20:30. Včeraj k so jo v vrtcu zbudili ob 14, je pa zaspala nekaj pred 20 uro in danes je bilo vstajanje lažje.

Najhuje je zjutraj k ne bi te bunde in bi uno z mucami. Ta z mucami ji je skoraj premajhna in so ji malo kratka rokava in ne pokrije ji riti, ampak ker se nam že orng mudi jo pač obleče. Potem zgleda k ena revca s premajhno bundo?!

Ema je pravi lakotnik, Demi je tako zbirčna ratala, jedla bi samo riž in polento. Pa seveda poli salamo brez kruha, pa njami paštete brez kruha…ne vem a je to moja napaka, a ne znam kuhat, da ji ni všeč.no, potem tudi v vrtcu ne znajo, ker tam tudi malo poje, oz. tisto kar ji je všeč.

Ery berem ti in berem, se ti je pa v tem letu nabralo veliko stresnih situacij, tako doma k v službi. K ima hudič mlade jih ima veliko….upam, da ti bo novo leto prineslo boljše situacijo, domača se ti je že kar porihtala, še služba pa bo….predlagam ti, da gledaš v službi samo na dobre strani službe, kot jaz..res gledam in premišljujem samo še o dobrih straneh te službe, če že hočem pomisliti na slabe, takoj najdem dobro stran..ker če ne bi tako delala bi sigurno bila čist živčna.

Včeraj sva skoraj do konca okrasile smrekco z Demi, sem ji namontirala lučke in je bila čist navdušenaa..ampak se je njeno navdušenje kmalu končalo, ker je začelo smrdet po zažganem in v eno lučko sem se jaz opekla, tako da smo jih po hitrem postopku odstranili in vrgli v smeti. Moram kupiti nove lučke, pa take k so varne!!!

Grem popit kavo…
Kje ste srečke nosečke? Kdaj ima zdaj prva rok, sploh nisem več na tekočem, ker se tako slabo javljate, mene pa spomin zapušča!!!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
12.12.2007 8:49:44   
ery
Dobro jutro...

<<tiamo, imaš prav, bom gledala le na dobre stvari v službi...

Zdele res nimam časa pisat, samo tolk, da vam povem, da sem nalimala par slikic v album od sobote, ko je prišla Nika v službo, smo imeli delovno soboto...

Geslo je pa : služba.

Ampak tukaj še ni ustrižena, sedaj se je ustrigla na paža in je ful luštkana. user posted image

papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
12.12.2007 9:32:21   
Tiamo
Joj, ery pa sej ne morem verjet da je to Nika, kok je velka, pa to je že mala gospodična...kje so naši dojenčki?!

Jaz k gledam Demi se mi zdi še vedno tak velik dojenček...tako k je violinski napisala, šele po drugih slikah vidiš kako hitro rastejo in se razvijajo otroci. Spet me bo začela dajati želja....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
12.12.2007 9:42:10   
ery
Jp, hitro rastejo..res ne more verjet... Mi je ravno sodelavka še poslala 2 sliki ko je bila stara 9 mesecev Nika.. Mejbi bom kar sem nalimala.... No evo to sta ti dve sliki, kakšna je pa sedaj so pa slikice v albumu...

[/link]
[link=http://mail.google.com/mail/?realattid=0.3&attid=0.3&disp=inline&view=att&th=116cd4294d046346]

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
12.12.2007 9:43:07   
ery
Marička kaj sem pa sedaj naredila?? user posted image  ne znam prilimatttttt. Obup..sori...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
12.12.2007 9:56:58   
tina104
Dolgo se že nisem javila, enostavno ni časa.

Ery, sem pogledala slikice, meni se zdi res Nika ful velika in odrasla proti našemu Aljažu!

Mi smo bili doma potem samo dva dni, potem pa sem Aljaža dala nazaj v vrtec, ker je bil res čisto ok in sploh ni kakal. No, ko sem ga dala v vrtec, pa so vzgojiteljice spet rekle, da blato ni v redu in naj ga damo testirat, ker onima vsake 3 dni tako blato in je sigurno kaj narobe z njim. Jaz sem že navajena, da ima Aljaž bolj mehko blato in da kaka večkrat na dan, tako da se mi to ne zdi nič nenavadnega. Sem pa rekla, da bomo zahtevali preiskavo blata enkrat v kratkem, ker res v vrtcu nonstop poslušamo, da je nekaj narobe. Drugače so vzgojiteljice super, ampak glede tega pa kar naprej - ja pa kaj pa če ima celiakijo, pa kako alergijo, ... pa sem jim že najmanj 10x povedala, da smo bili na testih za alergijo na pšenico, mleko, jajca ... pa ni nič od tega.

Zoya, prav si reagirala v vrtcu! Aljaž sicer ne vem, kdaj bo brez plenice, včasih je kak dan čisto brez, potem pa je kak dan noče dat dol. Ponoči je pa itak še ne mislim ukinit, ker je plenica še ful polna.

Jessy, ful lep avatar! Pa ona slikica, ko Neja spi tudi! Tudi meni so tako všeč otroci, ki spijo, mojemu dragemu pa še bolj, se čisto razneži, ko gleda Aljaža, ko spi.
Sem pa mislila, da ima Aljaž celo posteljo polno pliškov, zdaj pa vidim, da je pri Neji tga še več. Naš ima ponavadi zraven eno muco, medvedka, kravico in opico, zadnje dni pa še poleg teh dve mali kravici, enega psa in slončka.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?