Kety -> RE: avgust 2005 (31.10.2007 21:16:59)
|
Zdravo punce! Jessy, uživajte v Moravcih!! Nataša, pa ne spet laringitis. Držim pesti, da hitro mine in da se ne ponovi več. Mi smo bili danes pri tašči na kosilu in na grobu od moževe babice. Filip je danes veliko spal na sončku v vozičku, Timon je bil pa cel dan malo čuden (ni hotel res čist nič jest), no, zvečer pa je dobil vročino, tako, da sem mu dala Calpol in čaj. Pač danes ni jedel, upam, da se čimprej pozdravi. Ne vem kje je fasal virozo, je pa ogromno bolnih, med drugim tudi moji starši, s katerimi je bil v stiku, ko so že bili bolni, ampak od tega je že skoraj 1 teden...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Timon in plenička sta najboljši par!!! Zadnjič sem ga po popoldanske spancu odvila in je bila plenička čist suha. Sem ga dala na kahlico in se je polulal ziher pol litra, res! No, pol sva imela na tak način do večera pleničko suho. Drugi dan sva zgodbo ponovila in je do 12ih zdržal bit suh (seveda sem ga sama dajala lulat, le enkrat je sam rekel, da bo lulal in sem ga hitro dala na kahlo). Potem pa je šel v spodnji štuk in preden sem atiju povedala, da je brez pleničke, je že rekel, da bo lulal in se je polulal. No, pol sem mu pa dala plenico gor, ker jo je sam hotel met. Tko, da tole odvajanje bo pri nas kar dooooolgo. Dude pa že od poletja nima več in ob vseh dudah, ki ležijo naokoli (od Filipa) niti ne pomisli, da bi si jo vtaknil v usta. Zanimivo!!Mogoče zato, ker se je sam odločil, da je ne bo več imel in verjetno bo tako tudi s plenicami. Ko bo sam odoločen, da je noče več, bo pa šlo...upam! Sem pa imela cel teden paniko, ali mi Filip dovolj poje, ker zadnje čase nič ne spimo. Zbuja se na 3 ure tudi ponoči, zadnjič je bila pa res kriza, se je zbujal kar ne 1 uro. Groza! Pa sem mu šla aptamil naštimat, pa ni hotel pit (pa ga je že pil), joška je bila pa uredu, pa čeprav ni moglo bit kaj veliko notri...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, po 1 tednu sem dobila tehtnico nazaj in sem ga prejle stehtala pred obrokom in po njem. Pojedel je 210g, sicer na obe joški, zdej bom pa vidla kakšna bo noč. Tehta pa sedaj 6.200g, v soboto pa bo dopolnil 4 mesece. Sem bila dolga,....lahko noč!
|
|
|
|