violinski -> RE: avgust 2005 (31.8.2007 8:25:57)
|
Tiamo, pri nas ista situacija. V torek popoldne je bil Aljoša brez vročine in je tako bilo do srede popoldne, potem je pa nazaj zakuhal in imel včeraj 37,6. Potem smo ga včeraj peljali h dohtarci in je bila prepričana, da je bakterijska zadeva, in da bo treba antibiotike, pa mu je naredila hemogram. In ugotovila, da ni z njim nič narobe, le železo ima malo nizko. Temu se drugače nisem čudila, prvič, ker je moj sin (pri nas ima vsa družina nizko železo, pa glih tko funkcioniramo, kot da ni nič narobe) in drugič, ker že dva dni ni nič kaj jedel. Moj mož je že ves teden z njim doma in uživata sto na uro, Aljoša ima pač vročino, ampak drugače je čisto živahen in vse. Vsake toliko dobi Calpol, ponoči ga matra, ker ima nos zaprt, pol se malo zbudi, pa malo klepetamo, to je pa približno vse, kar je z njim narobe. Te tri dni sva drugače ful uživali z Lano, ker sva bili na poti v vrtec in nazaj sami v avtu, sva poslušali malo moje muzike, malo pravljico Vila Malina (mislim, da sem jo v treh dneh slišala vsaj 4x), doma je ne moreva poslušat, ker Aljoša ne dovoli, da vzamemo iz radia ven Malega Kakaduja, ki ga je po moje slišal vsaj 50x [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tina, čestitam za obletnico!!! Jaz se spomnim, da je danes 10 let odkar je bil mož prvič pri meni na obisku v KP - staršev ni bilo, so bili v mamini rojstni hiši, potem sem ga pospremila proti LJ, jaz sem pa tudi šla tja, kjer so bili starši in so mi ful zatežili, da če nič ne poslušam poročil, da kako to, da ne vem, da je Diana umrla. No, tko se jaz vedno spomnim tega vikenda. Imejte lep konec tedna!
|
|
|
|