violinski -> RE: avgust 2005 (4.8.2007 22:00:27)
|
Čer! Upam, da je bilo lepo praznovanje, Jessy. To se pravi, da smo Tia, tvoj [sm=love.gif] in jaz generacija, se pravi vrstniki. Dober letnik, moraš priznat [sm=smiley36.gif]. Joj, tolko sem imela še za napisat, pa sem vse pozabila. Sploh pa gledam film Harry Potter 5 na TV (grozno slaba kvaliteta, DivX, vendar posnet s kamero na filmskem platnu), tako da bo bolje, da samo zaprem notesnik in vam voščim lahko noč. Ampak to pa moram povedat. Včeraj smo šli komplet čopor (familija) h frizerki. Lana bi itak najraje cele dneve tam sedela in se strigla, jaz sem bila že nujno potrebna, možu bi tudi lahko že kitke pletla v laseh, Aljoša pa, ste videle na posnetkih s praznovanja rojstnega dne, da je ko kak pesnik. Torej smo dva dni pripravljali teren in mu razlagali, da ga bo frizerka posedla na visok stol (nima posebnega stola za otroke), da mu bo dala rjuhico okrog vratu, da so na rjuhici narisane muce (ima pregrinjalo na Garfielda) in podobne štose, in ves čas je bil kar za to, da se bo strigel. Odločili smo se tudi za vrstni red, najprej se striže Lana, ki itak že komaj čaka, potem mož, potem jaz in nazadnje Aljoša, tako da če se bo drl, da se bomo potem lahko hitro pobrali [sm=smiley36.gif], pa predvsem zato, da bo videl, kako se vsi ostali strižemo. Kakorkoli, medtem, ko je strigla nas, se je frizerka ves čas z njim pogovarjala in mu prigovarjala, vendar je on nonstop odkimaval:"Ne bom strigla!", tako da nas je že kar malo skrbelo. Parkrat smo ga hoteli vreči na finto, on pa 'ne, ne, ne'. Vmes smo mu dali nekaj igrač, ki jih ima frizerka v salonu, ko je našel otroški šivalni stroj je bi zadovoljen in se je z njim igral. Ko sem bila na vrsti jaz, me je malo opazoval, rekel, da bo frizerka lahko tudi njega pošpricala z vodo in pofenala (neizmerno rad se fena), za striženje je pa enkrat samkrat rekel, da se bo. Potem je prišel na vrsto. Posedli smo ga, dali pregrinjalo in začeli s špricanjem las. En sam smeh ga je bil. To mu je bilo tako simpatično, da bi se najraje še sam šprical. Potem ga je na hitro začela striči in Aljoša ni niti pisnil. Mirno prenesel, malo je umikal odrezane lase dol s pregrinjala, to je bilo pa tudi vse. Kar nismo mogli verjeti. No, in zdaj smo vsi za nekaj dekagramov lažji [sm=smiley36.gif], pa za nekaj € tudi, ampak ni omembe vredno. Zdej smo že globoko v filmu, tako da bi res rada nehala pisat [sm=smiley36.gif]. Naj vam bo lahka noč!!
|
|
|
|