Alina_alin -> RE: APARTMA ALI HOTEL ?????????????? (4.8.2006 9:29:25)
|
Zdravo! Mi smo bili letos v naselju Stella Maris. In nam je bilo super. Šli smo po dolgem času na HR, v Stella Maris, pa po priporočilu drugih, ker bi naj bilo super za otroke. In moja ocena: super. Mi smo bili sicer v bungalovu, ki so vi istem naselju in ista cena kot apartmaji, s tem, da so bungalovi boljši, ker imaš svoj predprostor z nadstreškom in "svojo" zelenico. So pa bungalovi starejši in ne tako lepi kot apartmaji. Apartmaji so novejši in lepši in tudi oprema lepša. Slaba stran njih je, da imaš lahko apartma v 3 ali 4 nadstropju (misim da višje ni) in potem taki mali balkonček. Mi smo izbrali bunagalov, ker smo uprabljali vozek in če zaspi samo enostavno zapelješ 5 stopnic in si notri z vozekom, v katerem spi otrok. Glede kuhanja: mi smo kljub temu,da smo imeli bungalov, smo doplačal za polpenzijon, ki je selfservis. In super. Zajtrk mislim da je od 7-10, večerja od 18-21. (za ure me ne držat točno). V glavnem, nam je bilo super, ker greš, si vzameš hrano kar ti paše - ful dobra izbira in že lahko ješ. Ker naš otrok je zelo nestrpen, sploh proti večeru, ko je že utrujen in ni glih potrpežljiv, da bi čakali najprej 15 min da pride kelner, da naročimo, pol 30 min da dobimo, pol 15 min da plačamo. Glede Stella Maris: super sprehajalne poti, sploh če rolate, kolesarite (lahko si tudi sposodiš kolesa), imaš mini golf, imaš fuuul igral zunanjih. Slaba stran edino, da ni notranjega bazena. Zuanji bazen je. Lahk pa greš v sosednje hotele - če je slabo vreme - vendar je doplačilo za notranji bazen. To je to, če te še kaj zanima, vprašaj. Na kratko: mi še bomo šli v Stella Maris - glede otrok je res super. Priporočam. Vendar pazi, baje da je že celo poletje do septembra zbukirano. Lepo dopustovanje.
|
|
|
|