druga porodnišnica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

malecka_mateja -> druga porodnišnica (31.7.2006 15:51:21)

ojla!
sem iz mb in bi rada šla rodit v postojno!zakaj ker nimam dobrih izkušenj v mb in v ptuju!je katera tudi šla rodit v drugo porodnišnico?kako je s tem?se je mogla najavit?skrbi me samo zaradi razdalje in nevem kako so bo porod začel in če bom imela dovolj časa?če ma katera izkušnje naj prosim piše!
hvala!
uživajte papa!

Sandra* -> RE: druga porodnišnica (31.7.2006 21:05:40)

Oj!

Rodit greš lahko kamor hočeš! Edino če moraš klicat rešilca te peljejo v najbližjo porodnišnico.

Lp

Anonimen -> RE: druga porodnišnica (31.7.2006 21:31:04)

Z napotnico greš lahko kamorkoli hočeš.
Če želiš v Postojni epiduralno, je potrebno prej iti na predavanje in podpisati papirje.

Po AC iz Mb do Postojne ni daleč, moraš pa računati na možnost snega oz. slabe ceste pozimi.

Nattka -> RE: druga porodnišnica (31.7.2006 22:50:21)

Res je, rodiš lahko v katerikoli porodnišnici. Z napotnico za rešilca te peljejo samo do najbližje porodnišnice. Je pa čisto odvisno kako se porod začne. Ko se je meni začel porod, (popadki že takoj na sedem minut-prej pa nič),  in me je moj peljal iz Ljubljane v Postojno, sem komaj zdržala 40 minutno vožnjo s popadki v avtu. Probaj poklicat v Postojno in malo povprašaj.
Je pa še nekaj. Glede obiskov iz Maribora do Postojne je precej daleč. Obiski v Postojni pa so samo od 14.00 do 15.30., in če ostaneš notri več dni, zna razdalja biti tudi problem.

nives24 -> RE: druga porodnišnica (1.8.2006 9:22:57)

pozdravljena!
Meni so rekli, da imajo v Postojni radi, da se prej najavič in tudi kadar te pošlje tvoje G na AP da greš k njim, da kao že prej vidijo tvoje izvide.

Stran: [1]