Anonimen -> RE: nevzdržno v službi (31.7.2006 18:50:47)
|
Služb za "samo" zaslužiti denar je dovolj. Služb, kakršnih si želimo, pa da so še primerne naši izobrazbi, je pa "nekoliko" manj. Odvisno, kaj tvoj mož želi. Če je pripravljen na prvo možnost, naj takoj da prijavo. Preverjena bo, urejena, tudi odškodnino za nazaj se da dobiti, ampak potem naj seveda računa na to, da bo šef iskal samo najmanjšo piko na i, da bi mu dal odpoved. V tem primeru naj se tvoj mož pripravi na prvo možnost. Jaz imam tudi popolnoma zmešano službo (in znešamo je tudi vse, kar spada zraven), ampak sem se odločila, da dve leti še potrpim (dokler ne končamo šole). Plačo imam redno in to je edino, kar mi je trenutno pomembno. Kadarkoli bi lahko šla delat drugam (tudi za boljše pogoje in več denarja), ampak sem pa (iskreno povedano) preveč lena, pa še tako zelo sem navajena tega ne-dela, ki ga opravljam, da se mi res ne da. Dobiti 100 jurjev samo za to, da nič ne delaš (kakor jaz) je tudi svojevrstna umetnost. Tako, da... V vašem primeru pa kar na inšpekcijo. Jaz bi šla.
|
|
|
|