Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 13.8.2006 0:30:01
|
|
|
|
Sita
|
Ja, ni problema. Za letošnje silvestrovo še nismo oddali rezervacije.
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 17.8.2006 9:24:47
|
|
|
|
srki
|
Še zdaj ne vem, ali doma ali na Pagu . Glede na datum pdp bi rekla da na morju, glede prekoračenega roka bi pa rekla da doma . Sita, pol moram moje vprašat, če so mene delali v nevihti, jaz sem tudi deklica, ki se hitro razjezi in hitro umiri
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 17.8.2006 15:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
19.2.2005 ob cca. 17.30 doma v postelji kako vem? Ker sem bila 3 dni prej na HSG-ju pa so nama rekli, da teden dni ne smeva , jaz sem pa šla ta dan na Chippendalse, pa sem dragemu rekla, da me naj porihta, da me ne bo kje tam od hormonov razneslo . Pa me je porihtal in zrihtal . Čeprav je izvid HSG-ja pokazal, da po naravni poti ne bo . Evo kaj delajo hormoni oz. slačifantje
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 17.8.2006 16:10:28
|
|
|
|
sanasan
|
URSKA Pa dobro idejo si mi dala, jaz bi rada še enega ...a kdo ve, kje bodo C. v kratkem? Bom šla kar na predstavo...
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 17.8.2006 16:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sanasan en mi je celo lubčka dal. Ali lahko takole tudi ? ŠE dobro, da sem se potem na koncu slikala z njim in imam fotko, če bo mali bolj njemu podoben in bo kaj spraševal Pa jaz jih tudi čakam, ker Emma ne rata in ne rata
< Sporočilo je popravil URSKA -- 17.8.2006 16:19:40 >
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 17.8.2006 16:48:40
|
|
|
|
valči
|
sva naredila na morju teden dni po poroki v prikolici v kampu,je pravi mali adrelinc. sva naredila doma okrog prvega maja ali konec aprila.Sta se oba takoj prijela,drugič sem šla test delat tri dni prej in je pokazalo
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 17.8.2006 18:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
- 3. aprila na vikendu - sva prijatle, ki sva jih povabila domov spodila drugega - letos na morju (nekje okoli 25.julija) - smo bili skupaj s prijatelji, ki že imajo dva, pa sta naju vprašala, kaj čakava - ker nisva imela pametnega odgovora - evo...
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 20.8.2006 21:21:28
|
|
|
|
bombonček
|
Na dopustu v Zadru!
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 20.8.2006 21:37:52
|
|
|
|
nanak
|
24. aprila 2005, zvečer pri taščici na postelji 27. aprila pa sma šla v Gardaland in mislim da je Luka najmlajši, kateri je obiskal ta zabaviščni park Ne bo mogel rečt, da ni bil v Gardalandu Lp. nanak
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 20.8.2006 21:58:06
|
|
|
|
BlankaT
|
Vse tri doma , so se vsi trije prijeli prvič.
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 20.8.2006 22:51:09
|
|
|
|
soncek&luna
|
25.1.2005, med 11.-12. uro, med malco pri meni doma... sem bolj blizu sluzbe prej stanovala pa sva "skocila na malico"
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 21.8.2006 22:01:30
|
|
|
|
Bejba
|
Naš prvi je smučar - smo ga naredili na smučanju na Golteh, v apartmaju na postelji. Drugi pa je pomorščak - smo ga "uvozili" iz Grčije (poročno potovanje), naredili pa kar na balkonu apartmaja sredi belega dne skrita za drevesom, ki je rastel pred balkonom . Še dobro, da ni bilo prometne poti mimo apartmaja, ker smo bili v pritličju . Kako vem kdaj? Pri prvem smo se nekaj časa matrali in sem že tok računala te ovulacije in neovulacije, da sem točno vedela kdaj sem imela ovulacijo. Pri ta drugem sem pa potem za nazaj izračunala kdaj je bila ovulacija in je bila ravno na poročnem potovanju.
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 21.8.2006 22:38:11
|
|
|
|
marcela
|
Prvo med potovanjem po Avstraliji v avtodomu, ostala 2 pa doma v udobni postelji.
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 22.8.2006 17:16:11
|
|
|
|
NRMM
|
26.3.05 okoli 22.00 na sedežni v dnevni, zato pa tako rada razgraja po njej (pa mož je najbrž gledal zraven tv ,ker jo mala obožuje ). Po SS in 3 mesečnemu potrebnem čakanju prijelo iz prve .
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 23.8.2006 9:02:34
|
|
|
|
tanikaa
|
Doma v postelji
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 23.8.2006 11:20:13
|
|
|
|
petra.horzi
|
dve možnosti sta-al v avtu nekje v logatcu:) al pa v njegovi sobi na sedežni ne vem k sva dvakrat v tistem dnevu, pa ne vem katero je prjel
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 29.8.2006 15:37:38
|
|
|
|
katerina
|
na eni mejčkeni plažici nekje v puli, ko so nama zvezdice svetile
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 2.9.2006 23:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
taprvo kar doma,na postelji,tamalo pa v val senales-u (ali v hotelu na 2011m ali na ledeniku 3212m).sva šla na eno poletno smuko in jo prišvercala domov).mogoče ji je pa zato tako všeč na snegu in v burji in sploh je ne moti mraz,niti mrzlo morje,doma se je kopala v bazenu,ko je imela voda šele 19stopinj. naša mala ledena kraljica,hehe!
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 3.9.2006 22:08:12
|
|
|
|
smrka
|
V dvosobnem stanovanju v spalnici, pojstla 2mx90, horny sm bla pa k 100 hudicev.
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 4.9.2006 12:49:31
|
|
|
|
NINIKAM
|
1. V Porotorožu v hotelu (april 2002) 2. V Grčiji na dopustu (13.08.2006). Zgleda, da nam morska klima paše.
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 4.9.2006 13:00:03
|
|
|
|
*Neja*
|
28. oktobra lani na Ptuju - v kontejnerju taščine firme. Postelja je bila nikakva, a očitno učinkovit teren. Sva pa načrtno odpotovala na "kopalni vikend" par ur pred ostalimi prijatelji, ki so sledili. Vidiš, pa se je splačalo.
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 7.9.2006 19:19:16
|
|
|
|
dalia
|
Doma v spalnici.Banalno,pa vendar najboljše
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 7.9.2006 22:15:04
|
|
|
|
Pupica
|
Če b čvovk vedu vse... Ej pojma nimam!
|
|
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 8.9.2006 13:29:49
|
|
|
|
Jolly
|
1. Doma v postelji, moz imel 38 vrocine, ampak ker sem imela ovulacijo sva morala narediti 2.pa tudi doma, ampak na kuhinjski mizi in spet je bil
|
|
RE: Kje ste naredil otroka 9.9.2006 0:32:08
|
|
|
|
sneška_
|
Naredili sva najino kraljico na obali v Avstraliji točno na Cronalli obali v Sydey 10 februara.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?